Ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνας

Gazzetta team
Ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνας
Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους έγκλειστους των φυλακών Αυλώνα που φέρονται να συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Έλληνα κι έναν αλλοδαπό, οι οποίοι έδωσαν κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αυλώνα για το περιστατικό. Σε βάρος τους αναμένεται να ασκηθεί δίωξη για απλές σωματικές βλάβες.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου δολοφόνου της φοιτήτριας στην Ρόδο μέσα στις φυλακές (vid)

Κρατούμενος για την επίθεση στον 19χρονο: «Και λίγα πέρασε» (vid)

Πρόκειται για κατηγορία που μπορεί να αλλάξει εάν ο 19χρονος καταγγείλει διαφορετικό αδίκημα.

Να σημειώσουμε ότι οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι το περιστατικό συνέβη μεταξύ 16:00 και 16:30, κατά τη διάρκεια του προαυλισμού των κρατουμένων. Οι δράστες με κάποιο τρόπο παραβίασαν την κλειδωμένη πόρτα του κελιού απομόνωσης προβαίνοντας στον ξυλοδαρμό του 19χρονου.

Οι συγκρατούμενοι του νεαρού αρχικά του επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια τον χτύπησαν. Την ίδια στιγμή τον ρωτούσαν γιατί έκανε το έγκλημα στη Ρόδο και εκείνος απαντούσε «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε».

Ο κατηγορούμενος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, στη συνέχεια στον «Ευαγγελισμό» και μετά επέστρεψε στις φυλακές Αυλώνα, αλλά αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα.

Πηγή: reader.gr