Βρέθηκε σημείωμα του 27χρονου παιδοκτόνου στο Χαλάνδρι

Gazzetta team
Βρέθηκε σημείωμα του 27χρονου παιδοκτόνου στο Χαλάνδρι
Ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στο να σκοτώσει το γιο του και να αυτοκτονήσει άφησε ο 27χρονος παιδοκτόνος του Χαλανδρίου.

Μετά από 24 ώρες ερευνών στο διαμέρισμα επί της οδού Τυμφρηστού 12-14 έγινε γνωστό ότι ο 27χρονος παιδοκτόνος και αυτόχειρας του Χαλανδρίου, είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο ζητά ένα «μεγάλο συγγνώμη» γι’ αυτό που έκανε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 27χρονος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε επειδή βίωνε την απόρριψη από την 21χρονη Ρομά σύντροφο του. Στο σημείωμα αυτοκτονίας, φέρεται να μιλά για εγκατάλειψη και να γράφει πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον γιο του.

Επίσης επιβεβαιώνεται ότι το έγκλημα τελέστηκε αρκετές ώρες πριν τον εντοπισμό των δύο σορών και πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα. Ο 27χρονος πατέρας φαίνεται πως σκότωσε το 4χρονο αγγελούδι την ώρα που αυτό κοιμόταν.

Ο 27χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 4χρονο γιο του τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Απριλίου ενώ στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Διαπιστώθηκε πως η καραμπίνα με την οποία τελέστηκε το αποτρόπαιο έγκλημα είχε κλαπεί από σπίτι στον Γέρακα.

Η 21χρονη μητέρα του παιδιού είχε καβγαδίσει με τον 27χρονο το βράδυ του Σαββάτου και τον καλούσε επανειλημμένα το πρωί της Κυριακής στο τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Τότε αποφάσισε να πάει στο σπίτι μαζί με την αδερφή της.

Ήταν περίπου στις 9:00 το πρωί όταν οι γυναίκες μπήκαν στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Οι γείτονες άκουσαν τις εκκλήσεις τους για βοήθεια και κάλεσαν την αστυνομία. Τόσο η 21χρονη μητέρα του παιδιού όσο και η θεία του παρακολουθούνται από ψυχολόγο.

Πηγή: reader.gr