Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει η δικηγόρος της μαφίας των φυλακών Kορυδαλλού

Gazzetta team
Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει η δικηγόρος της μαφίας των φυλακών Kορυδαλλού
Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει μετά την Πρωτομαγιά η 45χρονη δικηγόρος που κατηγορείται για συμμετοχή στη «μαφία» των φυλακών Κορυδαλλού τη στιγμή που έρχονται στο «φως» νέοι διάλογοί της με τον «Κλόντι».

Ο διάλογος της δικηγόρου με τον βαρυποινίτη «Κλόντι» που παρουσίασε το STAR:

Δικηγόρος: Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος. Άκουσέ με αφού είσαι το καλύτερο παιδί και το ξέρω αυτό. Άσε με να ξέρω εγώ ότι είσαι ο καλύτερος. Γιατί λες μ@@@@@ες από το τηλέφωνο; Θέλεις να δικαστούμε για τα λόγια. Να δικαστούμε. Γιατί απ’ ότι κατάλαβα εσύ δικάζεσαι και κατηγορείσαι συνέχεια για τα λόγια. Ηθικός αυτουργός για αυτό, ηθικός αυτουργός για το άλλο, ηθικός αυτουργός για εκείνο... Είσαι επιτέλους καταδικασμένος για κάτι που έκανες με τα χέρια σου;
Βαρυποινίτης: Όχι.
Δικηγόρος: Δηλαδή θα τρελαθούμε, είσαι με τα λόγια μέσα το κατάλαβες.

Σύμφωνα με το STAR, η δικηγόρος θα καταθέσει το αίτημα για να αποφυλακιστεί ενώ η αδερφή της κατέθεσε τη Μεγάλη Τρίτη στον ανακριτή.

«Είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Εάν δεν εργαστεί κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της. Κινδυνεύει να χάσει το δικηγορικό της γραφείο», κατέθεσε η αδερφή της δικηγόρου.

Από την πλευρά της η δικηγόρος υποστηρίζει στο STAR ότι το μόνο που έκανε ήταν να ασκήσει το επάγγελμά της. «Εμείς οι δικηγόροι δεν ξεχωρίζουμε σκληρούς ή μαλακούς κακοποιούς. Είμαι ένας πραγματικός λειτουργός της δικαιοσύνης που μάλλον το κράτος δεν θέλει τέτοιους», τόνισε η δικηγόρος.

«Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πολύ όμορφο τρόπο χωρίς να ξεπερνάω τα όρια», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες προέκυψε ότι ο 42χρονος βαρυποινίτης αν δεν είχε σχέση με την 45χρονη δικηγόρο, τουλάχιστον φλέρταρε - σε υπερθετικό βαθμό - μαζί της.

Σε μία απ’ αυτές, η δικηγόρος ακούγεται να αποκαλεί τον φερόμενο ως αρχηγό της αλβανικής μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού «μωράκι μου» και «αγάπη μου» ενώ του εκφράζει τα συναισθήματα της λέγοντας ότι «σ’ αγαπώ πολύ και δεν θέλω να σε χάσω».

Δικηγόρος: Καλημέρα μωράκι μου
Βαρυποινίτης: Καλημέρα
Δικηγόρος: Μια χαρά σε ακούω, είσαι εσύ άνδρας για πρωινή δουλειά, τέλος.
Βαρυποινίτης: Μακάρι
Δικηγόρος: Σε αγαπώ πολύ και δεν θέλω να σε χάσω
Βαρυποινίτης: Να σε ρωτήσω κάτι;
Δικηγόρος: Ναι
Κακοποιός: Σε αυτό το δωμάτιο που πάμε και καθόμαστε... Από πίσω τι είναι;
Βαρυποινίτης: Αγάπη μου, επιτέλους. Επιτέλους άρχισες να λειτουργείς… Δόξα τω Θεώ... Από τις πλάτες σας είναι τοίχος -για να βγεις έξω από το Εφετείο, εννοώ... Α, δίπλα όχι δίπλα είναι κάποιες αίθουσες ακόμα και μετά βγαίνεις, ναι, ευθεία μπροστά και αριστερά… Κατευθείαν, όμως.
Βαρυποινίτης: Σε αυτό το μικρό δωμάτιο
Δικηγόρος: Δίπλα, πιο δίπλα είναι μερικές ακόμα αίθουσες, σε μια από τις οποίες έχουν και το Φλώρο. Θέλεις να τρυπήσουν το τοίχο να βρεθείς στην αγκαλιά του;
Βαρυποινίτης: Την έξοδο...
Δικηγόρος: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος, ευθεία μπροστά και αριστερά που από εκεί πέρα βγαίνεις σε ένα δευτερόλεπτο, έχει έναν αστυνομικό αριστερά που από εκεί βάζεις την τσάντα σου για να ελέγξεις τα πράγματα σου μόνο.

Πηγή: Reader.gr