Δολοφονήθηκε η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος που βρέθηκε σε σπηλιά των Χανίων (vid)

Gazzetta team
Δολοφονήθηκε η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος που βρέθηκε σε σπηλιά των Χανίων (vid)
Για «καθαρή εγκληματική ενέργεια» κάνουν λόγο οι Αρχές μετά την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της Αμερικανίδας βιολόγου, που βρέθηκε μέσα σε τεχνητή σπηλιά στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η 60χρονη Σούζαν Ίτον πέθανε από ασφυξία, καθώς της «έφραξαν» στόμα και μύτη.

Η σορός της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν φέρει τραύματα από σφαίρα ή άλλο αντικείμενο και οι ιατροδικαστές προχώρησαν και σε ακτινολογική εξέταση της.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Σούζαν Ίτον βρέθηκε σε μία τρύπα καλυμμένη από βλάστηση σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τον κοντινότερο αγροτικό δρόμο. Μια τρύπα που οδηγεί σε δαιδαλώδη τούνελ - απομεινάρια από την γερμανική κατοχή της Κρήτης. Τούνελ, που ελάχιστοι γνωρίζουν την ύπαρξή τους κι ακόμη λιγότεροι θα μπορούσαν να πάνε εκεί.

Για να φτάσει κάποιος στην είσοδο της τεχνητής σπηλιάς χρειάζεται να ανέβει κάποιος σε ένα μικρό ύψωμα λίγων μέτρων, για να δει να ξεπροβάλει μπροστά του η είσοδος της σπηλιάς.

Πηγή: reader.gr