Μήνυση της κόρης του Θανάση Γιαννακόπουλου στην Ελένη Ερήμου, την κατηγορεί για τον θάνατό του

Gazzetta team
Μήνυση της κόρης του Θανάση Γιαννακόπουλου στην Ελένη Ερήμου, την κατηγορεί για τον θάνατό του
Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου κατέθεσε μήνυση εναντίον της Ελένη Ερήμου, υποστηρίζοντας ότι φέρει ευθύνες για τον θάνατο του πατέρα της.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Κατερίνα Γιαννακόπουλου προσέφυγε στα δικαστήρια και ζήτησε να εξεταστούν λεπτομερώς οι συνθήκες για τον θάνατο του πατέρα της. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο σπίτι της Ελένης Ερήμου στην Εκάλη και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Κατερίνα Γιαννακοπούλου υποστηρίζει ότι υπήρξε καθυστερημένη αντίδραση με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο πατέρας της.

«Μηνύω την Ελένη Ερήμου διότι τέλεσε το αδίκημα της έκθεσης του πατέρα μου Αθανάσιου Γιαννακόπουλου σε κίνδυνο ζωής, κατ΄άρθρον 306 Π.Κ. άλλως, επικουρικά διότι παρέλειψε με πρόθεση να προσφέρει βοήθεια και έτσι να λυτρώσει από κίνδυνο ζωής, κατ' άρθρον 307 Π.Κ. Οι θεράποντες ιατροί μου κατέστησαν σαφές εξαρχής ότι υπήρξε μεγάλη χρονική καθυστέρηση ως προς την αντιμετώπιση του ισχαιμικού επεισοδίου εξαιτίας του ότι εκλήθη ασθενοφόρο δύο ώρες μετά την έναρξη αυτού, ενώ, αν είχε κληθεί αμέσως τότε ο πατέρας μου θα είχε επιζήσει», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην μήνυσή της η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα όταν το Πρώτο Θέμα επικοινώνησε με την Ελένη Ερήμου, εκείνη δήλωσε άγνοια για την υπόθεση: «Πρώτη φορά το ακούω και μένω άναυδη. Το μαθαίνω από δημοσιογράφο. Πώς να τοποθετηθώ όταν δεν έχω ιδέα για τι μου λέτε;» απάντησε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.