«Τρελή» καταδίωξη κλεμμένου οχήματος στο Χαϊδάρι - Βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και... τρικάκια

Gazzetta team
«Τρελή» καταδίωξη κλεμμένου οχήματος στο Χαϊδάρι - Βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και... τρικάκια
Φύλλο και φτερό κάνουν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια ένα πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο, που εντοπίστηκε παρατημένο στο Χαϊδάρι, μετά από άγρια καταδίωξη από αστυνομικούς.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά τις 20:00, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν ένα «ύποπτο» όχημα μάρκας Mercedes να κινείται στην οδό Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι.

Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για να προβούν σε έλεγχο, αυτός, όμως, τους αγνόησε, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Άμεσα ακολούθησε καταδίωξη από τους μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και ζήτησαν ενισχύσεις.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, μετά από τρελή καταδίωξη στα στενά, ο οδηγός του πολυτελούς Ι.Χ. αυτοκινήτου έπεσε σε τρία σταθμευμένα οχήματα, το δικό του ακινητοποιήθηκε και διέφυγε τρέχοντας από το σημείο. Οι αστυνομικοί παρά τις αναζητήσεις δεν κατάφεραν να εντοπίσουν, ενώ αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι τον είδαν να ανεβαίνει σε μία ταράτσα και στη συνέχεια να πηδάει σε άλλη.

Μέσα στο πολυτελές Mercedes βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς επίσης και φυλλάδια με αντιεξουσιαστικό περιεχόμενο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για το Ι.Χ. αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή από τον κάτοχο του, ενώ ο οδηγός είχε φροντίσει να του τοποθετήσει κλεμμένες πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε όχημα του ίδιου τύπου και ίδιου χρώματος.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια, περιμένοντας από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια απαντήσεις για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και DNA από το εσωτερικού οχήματος.

Πηγή: reader.gr