Η Σκόπελος αντεπιτίθεται (poll)

Gazzetta team
Η Σκόπελος αντεπιτίθεται (poll)
To φετινό καλοκαίρι αυτό το νησί αναμένεται να κάνει... limit up!

Όταν ακούς Σποράδες το πρώτο νησί που σου έρχεται λογικά στο μυαλό είναι η Σκιάθος. Και ακολουθεί η Σκόπελος.

Αυτό ίσως αλλάξει το φετινό καλοκαίρι!

Τα τελευταία χρόνια η Σκιάθος είναι ένας κατεξοχήν νεανικός προορισμός. Παιδιά που τελειώνουν το σχολείο, φοιτητές, party animals είναι κατά βάση το κοινό της.

Η διασκέδαση που έχει να προσφέρει άλλωστε, είναι ένα από τα μεγάλα ατού της Σκιάθου! Τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας όσο κι η νυχτερινή.

Γι΄αυτό φροντίζουν αρχικά οι παραλίες του νησιού. Από τις Κουκουναριές και την Μπανάνα για τη διασκέδαση μέχρι το ηλιοβασίλεμα της Βρομόλιμνης και την Λαλάρια για τους πιο μοναχικούς τύπους. Αυτά για τη διάρκεια της ημέρας.

Για το βράδυ φυσικά υπάρχει το παλιό λιμάνι της Σκιάθου, όπου η διασκέδαση βαράει κόκκινο!

Το night life της Σκιάθου είναι αδύνατον να σε αφήσει ασυγκίνητο και δεν είναι τυχαίο πως όσες παρέες την επισκέφθηκαν ένα καλοκαίρι, ανυπομονούσαν να επιστρέψουν το επόμενο!

Μόνο που η Σκιάθος δεν... παίζει πλέον μόνη της μπάλα όσον αφορά την διασκέδαση, καθώς η Σκόπελος έχει αρχίσει να ανεβαίνει εντυπωσιακά με τις επιλογές που σου προσφέρει!

Οι παραλίες ήταν βέβαια πάντα εκεί, ένα δυνατό «χαρτί» της Σκοπέλου.

Υπάρχει η Καστανή, που σε κάνει να αναφωνείς “Mamma Mia”, το Βελανιό για όσους μπορούν να χαρακτηρίσουν την φυσική ομορφιά και φυσικά οι Μηλιές, η καλύτερη παραλία του νησιού, που τα προσφέρει όλα!

Και πάμε στο βράδυ, όπου η Σκόπελος έχει πολλά να σου προτείνει, κοντράροντας πλέον στα ίσια την Σκιάθο!

Jazz Bar, Cocktail Bar, Lounger Bar και γενικά ένας μικρός χαμός από «ψαγμένες» επιλογές!

Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει την Σκόπελο ένα τζαζ νησί, κάτι που ισχύει σε μεγάλο βαθμό και οι λάτρεις του συγκεκριμένου μουσικού είδους, θα ενθουσιαστούν σίγουρα με τις επιλογές που τους προσφέρει η χώρα.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως όσοι ακούν ελληνική μουσική, δεν θα βρουν τα μαγαζιά για να απολαύσουν τον ποτό τους, απολαμβάνοντας την μουσική της προτίμησής τους.

Εκεί βέβαια που η Σκόπελος «χτυπάει» περισσότερο την Σκιάθο, είναι στο θέμα της διαμονής!

Στην δεύτερη υπάρχουν αξιοπρεπέστατες μονάδες και πολυτελή καταλύματα, με τις τιμές βέβαια να είναι αρκετά από υψηλότερες από την Σκόπελο, στην οποία θα βρεις πιο απλά δωμάτια αλλά αξιοπρεπή, αντίστοιχης κατηγορίας και – το βασικότερο - σε χαμηλότερη τιμή.

Μην ξαφνιαστείτε λοιπόν αν η Σκόπελος φέτος τα σαρώσει όλα!

Ποιος ξέρεις; Ίσως είναι πρώτη χρονιά που στο κομμάτι της ελληνικής αγοράς, θα ξεπεράσει τη Σκιάθο!

Το καλοκαίρι είναι κοντά…