O Στέφανος Χίος κάνει φάρσα στον Ψινάκη, συζητούν για ζώδια αλλά το φινάλε είναι «εκρηκτικό» (vid)

Gazzetta team
O Στέφανος Χίος κάνει φάρσα στον Ψινάκη, συζητούν για ζώδια αλλά το φινάλε είναι «εκρηκτικό» (vid)
Όρεξη για πλάκα είχε ο Στέφανος Χίος, που αποφάσισε να καλέσει στο τηλέφωνο τον Δήμαρχο Μαραθώνα, με πρόφαση ένα πρόστιμο της Τροχαίας, με την εξέλιξη της συζήτησης να είναι πραγματικά ανατρεπτική.

Αν και μόνο η σκέψη μιας τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του Ηλίας Ψινάκη και του Στέφανου Χίου είναι «ερεθιστική», τότε το ενδεχόμενο μιας φάρσας όπου ο Χίος παριστάνει τον αστυνομικό φαντάζει τουλάχιστον ονειρικό.

Κι επειδή το 2018 είναι η χρονιά που κάνει όχι απλά τα όνειρα, αλλά μέχρι και τα ανέκδοτα πραγματικότητα, μπορείτε να αρχίσετε να πανηγυρίζετε.

Ο -γνωστός για τις εκρήξεις του- δημοσιογράφος μας αποφάσισε να πάρει πάνω του την απόδοση δικαιοσύνης για τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Ραφήνα και Μάτι τον Ιούλιο και δε θα μπορούσε να το κάνει αλλιώς, παρά με απευθείας τηλέφωνο στον Ηλία Ψινάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χίος συστήνεται ως Δημήτριος Παναγιωτόπουλος από την Τροχαία της Αγίας Παρασκευής για να διαβιβάσει μια κλήση στον Δήμαρχο Μαραθώνα.

Αμέσως μετά του ζητάει τα στοιχεία, με αποτέλεσμα να κάνουν μια πολύ χαριτωμένη συζήτηση για τα ζώδια, γιατί στο κάτω κάτω μιλάει με τον Ψινάκη. Κι επειδή προφανώς το ότι τα νεύρα του Χίου έχουν αντέξει ως εδώ είναι ήδη θαύμα, κάπου εκεί το kraken γίνεται unleashed και ξεκινάη έκρηξη.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο δήμαρχος Μαραθώνα φαίνεται λίγο ντεφορμέ στην «άμυνα» προς τον Χίο, λόγω και της έκπληξής του από την αναπάντεχη συνομιλία.

Πηγή: luben.tv