Kι όμως! Βρέθηκε ο ταύρος που είναι μεγαλύτερος από τον Knickers (pics)

Gazzetta team
Kι όμως! Βρέθηκε ο ταύρος που είναι μεγαλύτερος από τον Knickers (pics)
Τελικά, υπάρχει ανταγωνισμός για τον τίτλο του μεγαλύτερου ταύρου στον κόσμο.

Παγκόσμιο viral έγινε τις τελευταίες μέρες, ένας ταύρος εν ονόματι Knickers από την Αυστραλία, καθώς το απίστευτο μέγεθός του άφησε τον διαδικτυακό κόσμο με το στόμα ανοιχτό...

H γιγαντιαία αγελάδα που ζυγίζει 1.400 κιλά και είναι σχεδόν δύο μέτρα! (pics & vids)

Όμως, ένας άλλος ταύρος από τον Καναδά φιλοδοξεί να πάρει τον τίτλο του μεγαλύτερου ταύρου στον κόσμο κι αν κρίνουμε από το «βιογραφικό» του, διαθέτει όλα τα προσόντα για να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αρης – Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο λόγος για τον Dozer (όνομα προερχόμενο προφανώς από το Bulldozer), ο οποίος με ύψος ένα μέτρο και 95 εκατοστά βλέπει αφ' υψηλού τον Knickers (με ύψος μόλις 1,90), ενώ το βάρος του παραμένει στα ίδια επίπεδα (1,4 τόνοι) με αυτό του ανταγωνιστή του.

Ο Dozer ζει σε καταφύγιο ζώων στην Μανιτόμπα του Καναδά, ενώ μέχρι πρότινος οι ιθύνοντες του κέντρου προστασίας των ζώων δεν ήξεραν το μέγεθός του, αποφασίζοντας να τον μετρήσουν μόλις πριν μερικές ημέρες, αφού η είδηση του θεόρατου Knickers είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μάλιστα, ο τεράστιος ταύρος αναμένεται να ζήσει ειρηνικά μέχρι το τέλος της ζωής του, καθώς κι εκείνος όπως κι ο Knickers θα αποφύγει την σφαγή λόγω του μεγέθους του.