Ηγουμενίτσα: Σκύλος της αστυνομίας ανακαλύπτει 15 κιλά κάνναβης και... τον πιάνει τρέλα! (vid)

Gazzetta team
Ηγουμενίτσα: Σκύλος της αστυνομίας ανακαλύπτει 15 κιλά κάνναβης και... τον πιάνει τρέλα! (vid)
Σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη βρέθηκαν τα ναρκωτικά, σε αυτοκίνητο με οδηγό έναν 22χρονο Αλβανό.

Περισσότερα από 15 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατάσχεσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, το μεσημέρι του Σαββάτου (31/9), με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου ονόματι «Avra».

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν ύποπτο αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 22χρονο Αλβανό, στη Λωρίδα Σαγιάδας και στην έρευνα που ακολούθησε, ο σκύλος της αστυνομίας βρήκε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μεταξύ των πίσω καθισμάτων και του χώρου των αποσκευών του αυτοκινήτου, 14 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 15 κιλών και 500 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο 22χρονος συνελήφθη, φυσικά, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τον εντοπισμό των ναρκωτικών από την «Avra», με τον σκύλο να τρελαίνεται όταν τα... μυρίστηκε.