Στο Σοφικό Κορινθίας ο Πανιώνιος (pics)

Νίκος Τσιώκος
Στο Σοφικό Κορινθίας ο Πανιώνιος (pics)

bet365

Στο Σοφικό Κορινθίας και στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του «Ranch» προπονούνται αυτές τις ημέρες οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, με την επιστροφή να είναι προγραμματισμένη για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Εκτός Αττικής προπονούνται τις τελευταίες ημέρες οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Συγκεκριμένα, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται από την Τετάρτη στο Σοφικό Κορινθίας, όπου φιλοξενούνται από την οικογένεια Σκούρα, η οποία έχει στην κατοχή της το γνωστό «Ranch». Οι παίκτες του Ιστορικού προπονούνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις αυτού στο πλαίσιο μιας... μίνι χειμερινής προετοιμασίας.

Εκεί θα μείνουν μέχρι και την προσεχή Δευτέρα (31/12), όταν θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει πάρει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Ρόκας, Γιαννούλης, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Μενδρινός, Σάμαρης, Αυλωνίτης, Κούρντι, Περιστερίδης, Οκόγιε, Ανέστης, Ντούνης, Σμυρλής, Κοντοχρήστος, Κολοβός, Μπούζας, Γιαννακόπουλος, Διαμαντάκος.

Δείτε στη Photo Gallery φωτογραφίες από τις προπονήσεις του Πανιωνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα