Οικονομίδου: «Να μην πέφτει καρφίτσα την Κυριακή στο Μαρκόπουλο»

Gazzetta team
Οικονομίδου: «Να μην πέφτει καρφίτσα την Κυριακή στο Μαρκόπουλο»

bet365

Σε γεμάτο γήπεδο στο κλειστό του Μαρκόπουλου θέλει να πανηγυρίσει (Κυριακή 06/01, 17.00 TV-ΕΡΤ3) η Μαρία Οικονομίδου την πρόκριση της Εθνικής στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

H συνέντευξη που παραχώρησε στο www.volleyball.gr:

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία ξεκίνησε και ολοκληρώνεται πιστεύω με την καλύτερη διάθεση. Πιστεύω ότι αξιοποιήσαμε την προίκα που είχαμε από τον Βόλο και είμαστε έτοιμες να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με δύο ακόμη νίκες. Μας λείπει η Ανθή (σ.σ. Βασιλαντωνάκη) αλλά θα παίξουμε και για αυτήν τόσο με τη Νορβηγία όσο και με το Μαυροβούνιο».

Επιστροφή χρημάτων* στο Χετάφε – Μπαρτσελόνα και σούπερ αποδόσεις στη LaLiga από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για το κλίμα στην ομάδα: «Η ομάδα έχει δέσει και αυτό φαίνεται στην προπόνηση και στους αγώνες. Έχουμε γίνει όλες μια μεγάλη παρέα και νιώθουμε πολύ καλά. Παίζει ρόλο το γεγονός ότι γνωριζόμαστε όλες μας εδώ και πολλά χρόνια και θέλουμε να τελειώσουμε ιδανικά τον προκριματικό όμιλο. Μετά αναμένουμε την κλήρωση για να δούμε τους αντιπάλους μας. Μας περιμένει ένα μεγάλο και δύσκολο καλοκαίρι αλλά έχουμε διάθεση και δίψα για να φθάσουμε την Εθνική ψηλά, εκεί που της αξίζει».

Για τον αγώνα με τη Νορβηγία: «Ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο στο Μαρκόπουλο. Μας άρεσε η ατμόσφαιρα στο Βόλο όταν παίξαμε σε γεμάτο γήπεδο και ελπίζουμε το ίδιο να γίνει και την Κυριακή. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Μακάρι ν αμην πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο».

Για την θέση της βασικής: «Μου αρέσει η πρόκληση. Αν ο προπονητής μου επιλέξει εμένα για να αντικαταστήσω την Ανθή θα προσπαθήσω να καλύψω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απουσία της και να έχουμε το ίδιο θετικό αποτέλεσμα ως ομάδα. Θα προσπαθήσω να μην φανεί η διαφορά. Σίγουρα η Ανθή έχει διαφορετικές εικόνες από τη συμμετοχή της στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Επίσης εγώ παίζω μόνο ένα χρόνο σε αυτή τη θέση. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα από όπου μπορώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα