Από Πυλαία αρχίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Gazzetta team
Από Πυλαία αρχίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

bet365

Ξεκίνημα των playoffs και στην Πυλαία οι ΠΑΟΚ και Ηρακλής θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή δεσπόζει στην Α΄φάση των πλέι οφ. Η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί σε δύο νίκες. (Α΄αγώνας Α΄φάσης πλέι οφ, 3/4, 16.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης).

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει το πλεονέκτημα της έδρας και από την αρχή την σεζόν έχει στόχο όχι μόνο την πρόκριση στα ημιτελικά αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο δικέφαλος στοχεύει στην πέμπτη συνεχόμενη παρουσία του σε ημιτελική φάση πλέι οφ. Σήμερα (2/4) στον ΠΑΟΚ η ομάδα γιόρτασε τα γενέθλια του Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σάκης Ψάρρας εδώ και μέρες έχει δώσει το στίγμα της ομάδας του: «Εδώ και μέρες έχουμε αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για τα πλέι οφ. Οι αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή πέρα από τη δυναμική των ομάδων έχουν πολλές ιδιαιτερότητες. Χρειάζεται καλή ψυχολογία και αποφασιστικότητα για να κάνουμε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του μεγάλου στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα φτάσουμε στο στόχο μας βήμα βήμα. Δεν χρειάζεται να υπάρχει άγχος και πίεση. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πως να το κάνουμε και με την βοήθεια και του κόσμου θα τα καταφέρουμε».

Ο Ηρακλής φιλοδοξεί να σπάσει την έδρα του ΠΑΟΚ και να περάσει σε ημιτελικούς πλέι οφ για πρώτη φορά μετά το 2012 οπότε είχε κατακτήσει και το τελευταίο του πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής μετά από πολλές αλλαγές και διαφορετικά σχήματα κατάφερε να πάρει τη νίκη με τον Φοίνικα στη Σύρο και έδειξε ικανός για όλα ειδικά όταν αγωνίζεται πλέον χωρίς άγχος και πίεση.

«Παίζουμε στην έδρα του ΠΑΟΚ και σίγουρα ο αντίπαλος είναι αυτός που έχει τον τίτλο του φαβορί. Εμείς θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος και με καλή ψυχολογία από τις τελευταίες εμφανίσεις και τις νίκες της ομάδας κι ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας», είπε ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός.

Σε 24 αγώνες ο Ηρακλής προηγείται του ΠΑΟΚ με 14-10 στις νίκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα