Στην Γλυφάδα φάγαμε το καλύτερο brunch! (vid, pics)

Νίκος Αθανασίου
Στην Γλυφάδα φάγαμε το καλύτερο brunch! (vid, pics)

bet365

Η παρέα του Gazzetta Weekend πείνασε, πήρε τους δρόμους (έκανε... ρεπορτάζ) και γεύτηκε το πιο νόστιμo brunch στο νέο Kitchen Lab του Άκη Πετρετζίκη στην Γλυφάδα!

Δεν ξέρουμε αν σας το έχουμε πει αλλά εμείς στο Gazzetta.gr είμαστε του φαγητού! Ερωτική σχέση. Όπως εκείνη του Μέσι με τα αντίπαλα δίχτυα ένα πράγμα. Μέσα σε ένα απόγευμα μπορεί να... παρελάσουν όλες οι πιθανές και οι απίθανες γεύσεις!

Από κεμπάμπ, γύρους, πίτσες, μακαρονάδες μέχρι μανιτάρια και σούσι έχει το μενού κάποιες φορές για τους πιο... ψαγμένους και μερακλήδες!

Ο Μιχάλης Τσαμπάς έριξε την ιδέα. «Τι λέτε; Θα πάμε για brunch;». Ο Νίκος Αθανασίου, ο Θάνος Σαρρής και ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος αφού δεδομένα δεν είχαν και στα... χωριά ή τα νησιά τους brunch δεν έχασαν την ευκαιρία. Για την ακρίβεια την έπιασαν από τα μαλλιά, ειδικά όταν ενημερώθηκαν πως θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός εκεί όπου μπορείς να γευθείς το καλύτερο brunch της πόλης.

Από τα χέρια του ενός και μοναδικού Άκη Πετρετζίκη στο νεοσύστατο Kitchen Lab στην Γλυφάδα! Τι κι αν το ψιλόβροχο και το κρύο έκαναν δύσκολο το πρωινό; Είχαμε πρόγραμμα κι αυτό δεν θα άλλαζε ακόμη κι χρειαζόμασταν... αλυσίδες για το χιόνι!

Σε έναν υπέροχο διώροφο και πολύ όμορφα στολισμένο χώρο στην Λαζαράκη 26, το νέο project του Πετρετζίκη σου δίνει την ευκαιρία να γευθείς τo brunch και τα cocktails του... πρώτου Kitchen Lab στα βόρεια με τα ζουμερά burgers του Burger AP που κάνουν πάταγο και προκαλούν φρενίτιδα ενθουσιασμού στους λάτρεις του είδους!

Το ραντεβού δόθηκε το πρωινό της Πέμπτης και μετά το πολύ ζεστό καλωσόρισμα από τον Νίκο, η παρέα του GWJ πήρε θέσεις μάχης προκειμένου να γευτεί τις δημιουργίες του κορυφαίου σεφ! Τα μεγάλα ρολόγια στους τοίχους του καταστήματος ήταν... σημείο αναφοράς καθώς δεν βλέπαμε την ώρα για τις «υπέροχες γευστικές αφίξεις».

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις; Ξεκινήσαμε με το English Breakfast! 2 αυγά τηγανιτά, φρυγανισμένο ψωμί, μπέικον, μανιτάρια, λουκάνινο, ντοματίνια, baked beans και κροκέτες πατάτας! Αν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήταν ο Χάρι Κέιν! Ο Θάνος Σαρρής πήρε επ' ώμου το Eggs Benedict με σολομό, στο οποίο συναντάς ψωμί brioche, δύο αυγά ποσέ, sauce holandaise και σολομό gravadlax.

Ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος ισοπέδωσε ένα Omelet Open Sandwich, όπου από το λίγο που προλάβαμε να γευθούμε είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για σπέσιαλ ομελέτα, καθώς από το ψωμάκι, το mix τυριών και το μπέικον, βρίσκεις και μαρμελάδα chili ginger!

Το Croque Madame με βουτυράτο ψωμί με μπεσαμέλ, καπνιστό ζαμπόν, 2 αυγά ποσέ και sauce hollandaise εξαφανίστηκε σε... δευτερόλεπτα.

Όμως κάθε παρέα που σέβεται τον εαυτό της σε... ναούς των γεύσεων οφείλει να κάνει και ένα μεγάλο φινάλε. Αυτό κάναμε και εμείς! Με Pancake όπου η πραλίνα ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια, σαν τον Κριστιάνο στο Champions League ένα πράγμα!

Αν μετά από όλα αυτά δεν είχαμε χορτάσει (πράγμα αδύνατο) θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με ζουμερά burgers. Τελικά επικράτησε η λογική και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα. Εξάλλου, κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο μία φορά το καλύτερο brunch της πόλης!

Το Kitchen Lab άνοιξε (και στη Γλυφάδα) και σας περιμένει!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: Βασίλης Τσίγκας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα