Μοιραία Έλξη: Ο Τζεσούρ βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του
Media

Μοιραία Έλξη: Ο Τζεσούρ βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του

Ο Τζεσούρ ετοιμάζεται να επισκεφτεί τη μητέρα του στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μοιραία Έλξη και της υπόσχεται ότι θα πάρει πίσω τη ζωή που έκλεψαν από τον πατέρα του.

Η αστυνομία λέει στον Ταχσίν ότι βρήκαν κάτι στο αυτοκίνητο του γιατρού το οποίο ανήκει στην οικογένειά του. Ο Μπουλέντ είναι παρών και θυμάται ότι η νοσοκόμα της Τζαχιντέ, στην οποία αναφέρονται, είναι ουσιαστικά η Χούλια. Η αστυνομία τώρα αναζητά τη Χούλια για να την ανακρίνει.

Ο Τζεσούρ βάζει τον Ριφάτ να κλέψει τον πίνακα του παππού και της γιαγιάς του από το σπίτι της Σουχάν στην Κωνσταντινούπολη . Με τον έναν πίνακα στην κατοχή τους, ο Τζεσούρ και ο Ριφάτ σχεδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια πώς θα κλέψουν και τους άλλους από το σπίτι του Ταχσίν Κορλουντάγ, οι οποίοι ανήκαν επίσης στον πατέρα του Τζεσούρ.

Στο μεταξύ, ο Μπουλέντ επισκέπτεται τη Χούλια και την αναγκάζει να του πει όλη την ιστορία που κρύβει με την Τζαχιντέ. Ο Τζεσούρ και ο Ριφάτ βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους για να κλέψουν τους πίνακες και, ενώ όλοι απουσιάζουν από το σπίτι, ξαφνικά επιστρέφει η Σουχάν. Ο Τζεσούρ δικαιολογεί την παρουσία του και αποσπά την προσοχή της Σουχάν με ένα θερμό φιλί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved