Αϊνατζόγλου: «Η μητέρα μου δεν βλέπει Surviror. Δεν αντέχει να βλέπει την αδελφή μου να μην τρώει»
Media

Αϊνατζόγλου: «Η μητέρα μου δεν βλέπει Surviror. Δεν αντέχει να βλέπει την αδελφή μου να μην τρώει»

Η Ειρήνη Αϊνατζόγλου σε πρόσφατη συνέντευξη της εξομολογείται πόσο της έχει λείψει η δίδυμη αδελφή της Ελισάβετ, που συνεχίζει στο Survivor, ενώ εξηγεί γιατί οι γονείς της δεν βλέπουν το παιχνίδι στην τηλεόραση.

«Η μητέρα μου δεν έβλεπε και δεν βλέπει "Surviror". Δεν άντεχε να βλέπει την αδελφή μου κι εμένα να μην έχουμε να φάμε. Και μέχρι σήμερα δεν παρακολουθεί την Ελισάβετ. Μας έχει πει μόνο, όταν κερδίζουν οι "Μαχητές", να της βάζουμε στο webtv το επεισόδιο να βλέπει την κόρη της να τρώει.

Ο πατέρας μου, την περασμένη Τρίτη που κέρδισαν οι "Μαχητές" και έφαγαν τη χωριάτικη σαλάτα με το ψωμί, φώναζε στην Ελισάβετ: "Φάε, πουλάκι μου, φάε να χορτάσεις"! Έγινε γλέντι στην οικογένεια. Ως δίδυμη διαισθάνομαι την αδελφή μου, αν και είναι μίλια μακριά.

Νιώθω ότι είναι δυνατή, αλλά μπήκε 53 κιλά στο παιχνίδι. Πλέον έχω να τη δω και να επικοινωνήσω μαζί της έναν μήνα. Εγώ μπήκα 48 κιλά και μέσα σε 20 ημέρες έφτασα 44! Εκεί που αναμετρήθηκα με τις δυνάμεις μου ήταν όταν για τέσσερις μέρες δεν είχα φάει τίποτα. Πραγματικά, η πείνα με έκανε να εκτιμήσω φαγητά που δεν έτρωγα στην Ελλάδα. Τώρα τρώω τα πάντα» αναφέρει στην «Εspresso».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved