Η σπαρακτική έκκληση για βοήθεια του Γιάννη Σερβετά και τα συγκινητικά του λόγια!
Showbiz

Η σπαρακτική έκκληση για βοήθεια του Γιάννη Σερβετά και τα συγκινητικά του λόγια!

Ο Γιάννης Σερβετάς είναι ιδιαίτερα αγαπητός από το τηλεοπτικό κοινό λόγω του αστείρευτου χιούμορ και του γέλιου που προσφέρει μέσω της εκπομπής «Ράδιο Αρβίλα» ως ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Αντώνη Κανάκη. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, προσφάτως συγκίνησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook καθώς ανάρτησε την ιστορία ενός μικρού παιδιού που χρειάζεται βοήθεια. 

Το μικρό αγοράκι πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια και ο Γιάννης Σερβετάς προσπαθεί με την αναγνωρισιμότητα που έχει να το βοηθήσει ώστε όλα να πάνε καλά για τον μικρό Παναγιώτη. Όπως έγραψε στον τοίχο του: «Ο Παναγιώτης, μας έχει ανάγκη... έλατε να κάνουμε ένα ντου όοοοοολοι μαζί να βοηθήσουμε το παιδί. Ότι και όσο μπορεί ο καθένας μας. Έστω και με μια κοινοποίηση. Διαβάστε το μήνυμα του πατέρα:
«Ποτε στη ζωη μου δε φανταζομουν οτι θα ερχοταν η στιγμη που θα επρεπε να κατσω και να γραψω καποιες λεξεις με τις οποιες να ζηταω βοηθεια για το παιδι μου.Να λοιπον που το ζω και αυτο και πρεπει να ζητησω απ ολους σας να μας βοηθησετε οικονομικα.Αυτος ειναι ο μεγαλος μου Ηρωας ,ο Γιος μου ο Παναγιωτης.Ο Παναγιωτης μου ειναι εννεα μηνων και πασχει απο συνδρομο βραχεως εντερου το οποιο εχει προκυψει υστερα απο 7 επεμβασεις.Γεννηθηκε με ατρυσια και συστροφη ειλεοτυφλικης βαλβιδας και του εχει αφαιρεθει σχεδον ολο το παχυ εντερο και μεγαλο μερος του λεπτου με τη βαλβιδα.Εδω και εννεα μηνες αγωνιζομαστε και οι τρεις μαζι συντροφια με τη δυναμη της Παναγιας και μετα απο εξι μηνες στο Ιπποκρατειο Γ.Ν. Θεσσαλονικης, πλεον εδω και ενα μηνα ο αγωνας μας συνεχιζεται στο Παιδων Αγιας Σοφιας στην Αθηνα.Η ιστορια μας αυτη θελει υπομονη πιστη και πολυ χρονο,παραλληλα ομως τα εξοδα και οι αναγκες ειναι τεραστια.Ζητω την οικονομικη σας βοηθεια οποια και να ειναι αυτη και να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας.Ο λογαριασμος ειναι της γυναικας μου και ακομα και ενα ευρο για μας ειναι μεγαλη βοηθεια.Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μας και θα ηθελα να ζητησω σε οσους ανταποκριθειτε στο μηνυμα μου να βαζετε σαν αιτιολογια τη λεξη Δωρεα και οποιος θελει να ρωτησει οτιδηποτε ειμαι στη διαθεση του να απαντησω.Και παλι ευχαριστω»..
Τραπεζα Πειραιως Λογαριασμος: 6614140428400 IBAN:GR3901716140006614140428400
BIC:PIRBGRAA ΤΑΥΡΗ ΕΛΕΝΗ».
Μάλιστα, κάτω από τη φωτογραφία και το κείμενο που δημοσιεύει, η θεία του μικρού Παναγιώτη γράφει: «Ως θεία και με την ευχή του Θεού γρήγορα και νονά του Παναγιώτη μας,ευχαριστουμε πολύ τον κ. Σερβετα και όλο τον κόσμο που αγκάλιασαν με τα υπέροχα λόγια τους αυτό το αγγελουδι!!! Το μόνο που θα πω είναι ότι λαχτάραω να το σφιξω στην αγκαλιά μου.. Γιατί από τότε που γεννήθηκε δε μας δόθηκε η δυνατότητα λόγο της κατάστασης του... Καθημερινά τον βλέπουμε με βιντεοκλησεις που μας κάνει ο αδερφός μου.. Και το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει τόσο υπέροχο χαμόγελο...και πείσμα να τα καταφέρει!!! Την αγάπη μας σε όλους σας».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved