Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ο Χριστόφορος Μποζίνης κατέκτησε 3 μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Taekwon-do

Στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Taekwon-do που διεξήχθη στο Ρίμινι της Ιταλίας από 1 έως 8 Απριλίου, ο αθλητής και προπονητής της Μακεδονικής Φάλαγγας και των Μακεδόνων Μαχητών Νέας Καλλικράτειας, Χριστόφορος Δ. Μποζίνης κατέκτησε 3 μετάλλια!

Συγκεκριμένα:

  • Χάλκινο μετάλλιο στα τουλ 6 Νταν. 

  • Ασημένιο μετάλλιο στα ομαδικά τουλ, κερδίζοντας και αποκλείοντας την ομάδα της Σλοβενίας και στην συνέχεια της Αγγλίας, χάνοντας στον τελικό από την ομάδα της Τσεχίας. 

  • Χάλκινο μετάλλιο στα power test ( Τεχνικές θραύσεων) όπου μετά από μάχη στην παράταση με Σκοτσέζο αθλητή  και τραυματισμό, κατέκτησε την 3η θέση! 

Στη γενική βαθμολογία για πρώτη  φορά η Ελλάδα κατέκτησε την 2η θέση,  αφήνοντας πίσω της παραδοσιακές δυνάμεις όπως την Ουκρανία, τη Βουλγαρία, τη Λευκορωσία κτλ.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Ιωάννη καθώς και τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών τοπική διοίκηση Χαλκιδικής και τον πρόεδρο Παλλη Δημήτριο για την αμέριστη συμπαράσταση" αναφέρει η Μακεδονική Φάλαγγα. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα