Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέες αθλητικές υποδομές σχεδιάζει ο Δήμος Πολυγύρου

Η διοίκηση του Δήμου Πολυγύρου, κατανοώντας την ανάγκη των πολιτών και κυρίως της νεολαίας για τη δημιουργία πολλαπλών αθλητικών εγκαταστάσεων, προχώρησε στη λήψη σχετικής απόφασης και ξεκίνησαν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την αγορά έκτασης, όπου θα κατασκευασθεί και θα λειτουργήσει άμεσα το νέο Αθλητικό κέντρο Πολυγύρου.

 

Παράλληλα η διοίκηση εκμεταλλευόμενη τις διατάξεις του κτηματολογίου οριστικοποιεί τους τίτλους για την περιοχή της Ορμύλιας (όπου υπήρχαν προσύμφωνα από το 1972), ώστε και η περιοχή αυτή να αποκτήσει το δικό της Αθλητικό Κέντρο.

 

Τέλος ολοκληρώθηκε η μελέτη για την κατασκευή κι λειτουργία Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή των Ζερβοχωρίων και θα υποβληθεί άμεσα σχετικό αίτημα για την ένταξη κι χρηματοδότησή του από το πρόγραμμα « ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».

 

Ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος σχολίασε:  "Με την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω ενεργειών καθώς και την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Γαλάτιστα, που ήδη εντάχθηκε με το ποσό των 4.500.000 ευρώ στο Π.Δ.Ε στοχεύουμε, ώστε κάθε δημοτική ενότητα του Νέου Δήμου Πολυγύρου να έχει τις δικές της αθλητικές εγκαταστάσεις. Κύριο μέλημά μας η ενασχόληση όλο κι περισσότερων ανθρώπων με τον αθλητισμό, έτσι ώστε αυτός να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην καθημερινότητα όλων μας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα