Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Δέσποινα Χαραλαμπίδου στη Χαλκιδική

Αντιπροσωπεία της “Ανυπότακτης Δημοκρατικής Μακεδονίας” με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη, Δέσποινα Χαραλαμπίδου επισκέφτηκε την Τετάρτη τη Χαλκιδική.


Στον Πολύγυρο συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δασών Ν. Χαλκιδικής, Γιώργο  Καψάλη και ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χαλκιδική σε σχέση με τους Δασικούς χάρτες, την υποστελέχωση των υπηρεσιών και την έλλειψη υποδομών.


Στα Ν. Μουδανιά συναντήθηκε με το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Ν. Μουδανιών και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο, Δημήτρη Σακαλή για τις δραστηριότητες και τις ανάγκες του Ομίλου. Ακολούθως ξεναγήθηκε στο Ναυτικό Μουσείο του Δήμου.

Στη συνέχεια, η υποψήφια Περιφερειάρχης και ο Τάσος Κανταράς μέλος του Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Ε και υποψήφιος με την “Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία” στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, παραχώρησαν συνέντευξη στο STAR FM Radio και στην Κορίνα Ζολά.

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, το οποίο αποτελείται από τους:

  • Γκαρανάσιο Χρήστο, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοκάστρου
  • Δεργιαδέ - Κανταρά Μαρία, αγιογράφο από τη Γαλάτιστα
  • Ιωσηφίδη Ιωσήφ, γεωπόνο από την Ν. Ποτίδαια
  • Πάσχο Παναγιώτη, μαθηματικό – σύμβουλο εκδόσεων από τα Ν. Μουδανιά
  • Τσουρουπίδη Γιάννη, οικονομολόγο από το Λάκκωμα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα