Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λιμενικές Υποδομές στο Δήμο Πολυγύρου

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2» με συνολικό προϋπολογισμό 427.408,73 ευρώ η εκπόνηση μελετών και η σύνταξη ενός γενικού προγραμματικού σχεδίου- Master Plan για τις Λιμενικές Υποδομές του Δήμου Πολυγύρου.


Ειδικότερα προβλέπεται, οι παραπάνω μελέτες και τα Master Plan να καλύψουν την κατασκευή και βελτίωση των λιμενικών υποδομών στις περιοχές:

- ΜΟΙΡΑΣ και ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ  της Δημοτικής Ενότητας Ορμύλιας.
- ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ και ΚΑΛΥΒΩΝ της Δημοτικής Ενότητας Πολυγύρου.


Ο δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος, ανέφερε: "Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό και με τη μελέτη ανάδειξης της παραλιακής ζώνης του Δήμου Πολυγύρου, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, θα αποτελέσουν τα κατάλληλα εργαλεία για την ανάδειξη και ανάπτυξη της. Ήρθε η ώρα και για τις περιοχές αυτές. Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη ανάπτυξη και ανάδειξή τους, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων, ενώ παράλληλα να αποτελέσουν πόλο έλξης επισκεπτών και τουριστών"

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα