Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νικήτη: Ενεργά τα πρωτόκολλα κατεδάφισης στο δυτικό παραλιακό μέτωπο

Μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Δήμος Σιθωνίας, προκειμένου να σταματήσουν οι διαδικασίες κατεδάφισης, η πρόεδρος Πρωτοδικών αποδέχτηκε το αίτημα και ανεστάλησαν οι εργασίες για το πρωτόκολλο που αφορά τους αμμοκράτες από το λιμάνι μέχρι την περιοχή Αγίου Γεωργίου στη Νικήτη.

Ωστόσο, παραμένουν ενεργά τα πρωτόκολλα κατεδάφισης που αφορούν την κατεδάφιση των αμμοκρατών στην περιοχή Αγίας Βαρβάρας, όπως και το πρωτόκολλο που αφορά το πλακόστρωτο του πεζόδρομου της παραλίας της Νικήτης.

 

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, αύριο θα υλοποιήσει την κατεδάφιση των αμμοκρατών στην Αγία Βαρβάρα. Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Νικήτης δηλώνουν ότι δεν θα επιτρέψουν την καταστροφή της παραλίας της Κοινότητας. Την Τρίτη το πρωί έδωσαν ραντεβού και πάλι στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας για να εμποδίσουν τις εγρασίες.


Στο μεταξύ, αύριο αναμένεται να κατατεθεί νέα αίτηση αναστολής για τα ενεργά πρωτόκολλα, στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα