Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εκδήλωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ - Πρ.Συμμαχία στον Πολύγυρο

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που οργάνωσε η Νε του ΣΥΡΙΖΑ – Πρ. Συμμαχία  Χαλκιδικής στον Πολύγυρο με ομιλητή τον Ανδρέα Ξανθό πρ. υπουργό υγείας.


Τονίστηκαν τα συμπεράσματα από τις  περιοδείες που ξεκίνησαν το πρωί και τις συναντήσεις με όλους τους φορείς υγείας του νομού.

Παρουσιάστηκαν οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε κοινοβουλευτικό επίπεδο από την βουλευτή του νομού Κυριακή Μάλαμα και οι επεξεργασίες του τμήματος υγείας της ΝΕ.

Ο πλούτος των ερωτημάτων έδωσαν την δυνατότητα να αναπτυχθούν οι άξονες των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ, να απαντηθούν ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα αλλά και να τονιστεί η ανάγκη ενίσχυσης της δημόσιας υγείας.

Τονίστηκε ιδιαίτερα ο ρόλος και η συμβολή ενός άρτια στελεχωμένου νοσοκομείου στο νομό Χαλκιδικής στην γενικότερη αναπτυξιακή προοπτική του νομού.
 Εγινε κατανοητό ότι μια τέτοια προοπτική μπορεί να εγγυηθεί μόνο μια διακυβέρνηση  που κατοχυρώνει δικαιώματα, κατακτήσεις και διασφαλίζει την ισότητα  τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη  σε όλες τις λειτουργίες της.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα