Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Με επιτυχία ο 5ος λαϊκός αγώνας δρόμου 'Αντώνης Παπαδημητρίου'

Με τη συμμετοχή 120 αθλητών κι αθλητριών όλων των ηλικιών διεξήχθη ο 5ος λαϊκός αγώνας δρόμου «Αντώνης Παπαδημητρίου» στην Ορμύλια.


Στις 18:30 του Σαββάτου δόθηκε η εκκίνηση για τον αγώνα του ενός (1) χιλιομέτρου όπου συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες έως 12 ετών, ενώ στις 19:00 δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα των πέντε (5) χιλιομέτρων για τους αθλητές άνω των 12 ετών. Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγιναν από την είσοδο του ξωκλησιού των Αγίων Αποστόλων. Ο αγώνας πραγματοποιείται προς τιμήν του Ορμυλιώτη μαραθωνοδρόμου Αντώνη Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο του Πανηγυριού των Αγίων Αποστόλων.



Ο αγώνας, διοργανώθηκε από τους συλλόγους «ΑΣ Δόξα Ορμύλιας» και «Κυνηγετικός Σύλλογος Ορμύλιας», με τη συμβολή του « ΠΣ Σερμύλη Ορμύλια χαλκιδικής» , καθώς και αρκετών ακόμα εθελοντών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα, οι δημοτικοί συμβούλοι, Παναγιώτης Δήμητσας και Άννα Καμαργιώτου και ο προέδρος της Κοινότητας Ορμύλιας, Μάκης Τσινάς.

φωτο: Minos Apostolopoulos

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα