Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αντιπαραθέσεις για το Μαρκοπούλου στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων

Αντιπαραθέσεις γύρω από το στρατόπεδο Μαρκοπούλου, επικράτησαν στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων που συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα.

Ο δήμαρχος Χανίων Τ. Βάμβουκας, δέχθηκε κριτική από το σύνολο της αντιπολίτευσης για τους χειρισμούς του όσον αφορά το Στρατόπεδο.

Η κα Νάνσυ Αγγελάκη (παράταξη Σκουλάκη) καταλόγισε “διγλωσσία” στον κ. Βάμβουκα σχετικά με το θέμα ενώ από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Σαρρής ( παράταξη “Πρωτοβουλία Πολιτών”) αλλά και ο κ. Γ. Σχοινοπλοκάκης (παράταξη “Χανιά 100/5”) ζήτησαν να παρουσιαστεί το προσχέδιο αξιοποίησης του Στρατοπέδου.

« Μήπως υπάρχει χρήση για συνεδριακό κέντρο; Για εγκαταστάσεις εμπορικών εκθέσεων; Για μεγάλο πάρκινγκ;» ρώτησε ο κ. Σαρρής με τον δήμαρχο Χανίων να απαντά πως όταν το προσχέδιο λάβει οριστική μορφή τότε θα δημοσιοποιηθεί, διαβεβαιώνοντας ότι είναι εναρμονισμένο με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Παπαντωνάκης (Λαϊκή Συσπείρωση) έθεσε ερωτήματα για την πολεοδόμηση του χώρου.
Νωρίτερα, ο κ. Άρης Παπαδογιάννης (παράταξη “Χανιά 100/5”) επέρριψε ευθύνες στη δημοτική αρχή για μη αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων δημοτικών κτηρίων όπως το παλιό ψυχιατρείο, για απουσία σχεδιασμού όσον αφορά τον τουρισμό κ.α

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα