Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Ασχημη” ήττα για ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Ανεπιτυχής ήταν η προσπάθεια για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ να μπορέσει να φτάσει στη νίκη επί του Ιωνικού.
Παρότι ισοφάρισε με το γκολ του Νικόλτση στο 66’, οι φιλοξενούμενοι -που έτυχαν της υποστήριξης από φιλάθλους τους που βρέθηκαν χθες στις Μουρνιές- κατάφεραν να φτάσουν στο 85’ στο δεύτερο τους γκολ και να πάρουν έτσι τη νίκη.
Ουσιαστικά, το παιχνίδι δεν πήγε έτσι όπως το υπολόγιζε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, η οποία στη συνέχεια θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική για να μπορέσει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται και να εκπληρώσει το στόχο της παραμονής.
Τα γκολ για τον ιωνικό σημείωσαν ο Πογοσιάν στο 18’ και ο Κουιρουκίδης στο 85’. Ο Νικόλτσης είχε σουτ στο δοκάρι στο 14’ στην επόμενη πιο σημαντική φάση πέραν του γκολ για την χανιώτικη ομάδα.
Διαιτητής: Βασάκης (Ηρακλείου). Βοηθοί: Δασκαλάκης – Τσαμπουράκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες κάρτες: Μαθιουδάκης (14’), Πετράκος (53’), Βαρδάκης (69’), Παληγεώργος (81’)
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βαρδάκης, Βεστάκης, Παπατζίκος, Μαζιώτης, Νικόλτσης, Πετράκος, (79’ Περδικάκης) Μποτωνάκης (79’ Τσίτας), Μαθιουδάκης (69’ Βασιλάκης), Παναγιωτόπουλος
Ιωνικός (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος (90’ Καρέλλης), Πογοσιάν, Μανωλάς, Γκοτσούλης, Ατματσίδης (68’ Σάμιος), Μουστάκης, Καλλέργης (70’ Θέος), Κατσικογιάννης (88’ Πλακάς), Κουιρουκίδης


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα