Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αξιοσύνη – ικανότητα – εμπιστοσύνη

Το έργο που μπορεί να προσφέρει, την διάθεση για αλλαγές και την αγάπη για τον τόπο, αξιολογούν ως κυριότερα κριτήρια επιλογής για τον επόμενο δήμαρχο, πολίτες με τους οποίους μίλησαν τα “Χ.Ν” χθες στο κέντρο της πόλης.
Παράλληλα, όπως είπαν, θεωρούν σημαντικά προσόντα την εντιμότητα, την διάθεση για δουλειά, τις νέες ιδέες και σύμφωνα με αυτά τα χαρακτηριστικά θα ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή.

 

ΛΟΥΚΑΣ: Ικανότητα για ουσιαστικά έργα

1
«Θα ψηφίσω κάποιον άνθρωπο που θεωρώ ότι είναι ικανός και θα κάνει κάποιο ουσιαστικό έργο στην πόλη. Θα διαβάσω τα προγράμματά τους και θα κρίνω. Εγώ πηγαίνω στο εξωτερικό και βλέπω διάφορες πόλεις που είναι καταπληκτικές και λέω στην πατρίδα μου γιατί να μην βρούμε αυτούς τους ανθρώπους που θα φτιάξουν τέτοιες πόλεις» ανέφερε ο Λουκάς.
ΕΥΤΥΧΗΣ: Αξιολόγηση του τι μπορεί να προσφέρει

2
«Θα πρέπει, βάσει των υφιστάμενων καταστάσεων που δεν έχουν επιλυθεί στα Χανιά να υπάρξει μια αξιολόγηση ιστοριο-λαογραφικο-κοινωνική. Με βάση αυτή την αξιολόγηση θα ψηφίσω στον δήμο μου και βέβαια των προβλημάτων που μπορεί να επιλύσει, γιατί τα προβλήματα είναι καθημερινά… Δεν μπορούμε σε αυτή την πόλη να χαλάμε σε δέκα χρόνια το “κάστρο” και μετά άλλα δέκα χρόνια να κάνουμε μελέτες, για να το ξανά φτιάξουμε» επεσήμανε ο Ευτύχης.

 

ΜΑΡΚΕΛΛΑ: Αξιοσύνη και πρόγραμμα

3
«Το κριτήριο είναι αν έχει κάνει έργα κι αν αποδείξει την αξία του στο παρελθόν ο άνθρωπος αυτός που διεκδικεί το δήμο. Αν είναι είναι άξιος για να τον ξανα υποστηρίξουμε και σαφώς τα προγράμματά του, κατά πόσο είναι ειλικρινή» ανέφερε η Μαρκέλλα.
ΛΥΔΙΑ: Να έχει όραμα

4
«Να έχει όραμα και να έχει δείξει έργο, να βγάζει εμπιστοσύνη. Πριν ψηφίσω θα φροντίσω να ενημερωθώ για τα προγράμματά του κάθε υποψηφίου» μας είπε η Λυδία.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ: Αξιολόγηση έργου

5
«Βλέπουμε τα προγράμματα των υποψηφίων και αξιολογούμε τι έχει κάνει ο προηγούμενος δήμαρχος» ανέφερε ο Μιχάλης.

 

ΜΑΝΩΛΗΣ: Hθος και αγάπη για  τον τόπο

6
« Εκτιμώ ότι στις προσεχείς εκλογές θα πρέπει να επιλέξουμε αντιπροσώπους ποιοτικούς ανθρώπους που να έχουν βασικά εντιμότητα και ήθος, να αγαπούν τον τόπο τους, να έχουν ταξιδέψει και να έχουν ήδη παραστάσεις και ιδέες εφαρμογής και να είναι επιτυχημένοι στον τομέα τους» μας είπε ο Μανώλης.
ΓΙΑΝΝΗΣ: Oποιος έχει καλύτερο πρόγραμμα για τα Χανιά

7

« Θα ψηφίσω με βάση τα έργα που έχουν κάνει ή προγραμματίζουν να κάνουν. Εννοείται πως θα διαβάσω τα προγράμματά τους και θα κοιτάξω ό,τι είναι καλύτερο για την κοινωνία των Χανίων, το έργο που μπορεί να κάνει για να γίνουν καλύτερα τα Χανιά. Προσωπικά δεν θα ψηφίσω με κριτήριο σε ποιο συνδυασμό κατεβαίνει ενδεχομένως ένας συγγενής ή γνωστός μου. Το θέμα είναι ο συγγενής να έχει τις ίδιες απόψεις και ικανότητες με αυτόν που στηρίζει».
ΜΑΡΙΛΛΕΝΑ: Με βάση  το έργο

8
« Νομίζω ότι δεν πρέπει να ψηφίζουμε άκριτα, με βάση τα συμφέροντά μας ή τον γνωστό μας που κατεβαίνει στις εκλογές. Έχω παρακολουθήσει ομιλίες υποψηφίων και προγράμματα – και με βάση και το έργο που έχει δείξει η κάθε δημοτική αρχή- θα ψηφίσω » είπε η Μαριλλένα.

 

ΝΙΚΟΣ & ΘΑΝΟΣ: Κριτήριο η προσωπική σχέση

9
«Για μένα είναι ένα ισχυρό κριτήριο εάν κατεβαίνει σε κάποιον συνδυασμό ένα συγγενικό μου πρόσωπο. Βέβαι έχει σημασία τι λέει το πρόγραμμά του, αν βοηθήσει κάπου ή όχι» μας είπε ο Νίκος ε ενώ την ίδια άποψη είχε και ο Θάνος « θα πάω να ψηφίσω αφού κοιτάξω τι σκοπούς, τι σκεπτικό έχει ο κάθε υποψήφιος αλλά επειδή φέτος από την δική μου οικογένεια κατεβαίνουν ήδη δύο υποψήφιοι, στο ίδιο ψηφοδέλτιο οπότε είναι δύσκολο να μην τους στηρίξω».
ΣΠΥΡΟΣ: Ζητούμενο η εμπειρία

10

« Για τον Δήμο θα κοιτάξω να είναι ένα έμπειρο πρόσωπο, να έχει εμπειρία από παλιά για να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει. Διότι δυστυχώς έχουν γίνει πολύ λίγα πράγματα έως καθόλου. Προσωπικά είμαι λάτρης του ποδηλάτου, δεν χρησιμοποιώ άλλο μέσο εδώ και 30 χρόνια και θα ήθελα να δω κάποια στιγμή την πόλη μου μπροστά στις ανάλογες υποδομές όσον αφορά το κυκλοφοριακό αλλά και μια πιο καθαρή πόλη» ανέφερε ο Σπύρος.

 

ΧΑΡΑ & ΣΤΕΦΑΝΙΑ: Ορεξη για αλλαγές, εμπειρία και διάθεση για δουλειά

11

«Ένα κριτήριο είναι να έχει όρεξη για να αλλάξει κάτι, να κάνει κάτι καινούργιο, γιατί νομίζω ότι ο σημερινός δήμαρχος έπρεπε να κάνει πολλά πράγματα που όμως δεν έκανε. Οπότε χρειάζεται όρεξη για αλλαγές και να έχει στο συνδυασμό του ανθρώπους ικανούς» ανέφερε Χαρά ενώ η Στεφανία πρόσθεσε: « εμπειρία και διάθεση για δουλειά. Προσωπικά έχω αρχίσει και διαβάζω αρκετά προγράμματα υποψηφίων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα