Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χανιά 360 μοιρών…

Το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων σε ένα video 360ο μοιρών θα αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στην Κίνα, στο πλαίσιο ενός προγράμματος της European Travel Commision.

Τα γυρίσματα με ειδική πολυκάμερα έγιναν χθες το μεσημέρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Κίνα θα προβληθούν συνολικά 27 βίντεο 360 μοιρών από έναν προορισμό από τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές χώρες. «Το συγκεκριμένο project  θα αφορά τη διαφήμιση  27 χωρών και των προορισμών τους στην Κινεζική αγορά. Στην αρχή για την Ελλάδα είχε επιλεχθεί η Ακρόπολη, επειδή όμως απαιτούνταν κάποιες διαδικασίες έγκρισης χρονοβόρες, έγινε πρόταση από την εταιρεία μου την Fixer in Crete το βίντεο να γίνει στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίωνι.

Τους άρεσε η ιδέα και προχώρησε», είπε στα “Χ.ν.” ο σκηνοθέτης Θοδωρής Θωμαδάκης που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο project για όλες τις χώρες. Το video θα είναι διάρκειας ενός λεπτού και θα φαίνεται το λιμάνι των Χανίων από 360 μοίρες από το Φάρο, το Ναυτικό Μουσείο, το χώρο μπροστά στο Γυαλί Τζαμί, την ανατολική πλευρά μπροστά στα Νεώρια.

«Για πρώτη φορά  στα χρονικά η αρχαιολογία κινήθηκε με ρυθμούς παγκοσμίου ρεκόρ μας ενέκρινε το αίτημα άμεσα, άμεσα ήλθε η έγκριση από το Υπουργείο,  και ευχαριστώ πολύ τη προϊσταμένη την κ. Ε. Παπαδοπούλου. Επίσης άμεση ήταν η ανταπόκριση  και από το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Χανίων την κ. Μ. Κοτσιφάκη γιατί τα χρονικά περιθώρια που είχαμε ήταν πολύ στενά» λέει ο κ. Θωμαδάκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα