Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χανιώτικο καρναβάλι

Η καρναβαλική επιτροπή του Χανιώτικου Καρναβαλιού καλεί τους δημότες και τους επισκέπτες της Κρήτης να συμμετάσχουν στο Χανιώτικο Καρναβάλι 2019 που θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Ενότητα Σούδας την Κυριακή 3 Μάρτιου 2019 και ώρα 14.30μμ.
Εκκίνηση από το Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας και τερματισμός στην πλατεία Σούδας. Μετά το πέρας της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης θα ακολουθήσει πάρτι στην πλατεία Σούδας. Παρουσιάζουν η Χριστίνα Κολέτσα και ο Φανής Λαμπρόπουλος.
Σκοπός ου καρναβαλιού, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι «να ξεφύγουμε από τις δύσκολες μέρες που διανύουμε με τις τελευταίες καταστροφικές ζημιές στο νησί. Συνδιοργάνωση  καρναβαλικών εκδηλώσεων, Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Χανιών, Δήμος Χανιών, Κεππεδηχ-Καμ, Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας με την υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Επιμελητήριου Χανιών».
Αποκριάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Χανίων:
*Σάββατο 2 Μαρτίου  ώρα:12.00, Παιδική Βιβλιοθήκη Κήπου: “Μαγικά κόλπα στην παιδική βιβλιοθήκη“. Ωρα:18.00, Παιδική Βιβλιοθήκη Σταλού: “Αποκριάτικες κατασκευές “. Κατασκευή αποκριάτικης μάσκας με γυψόγαζες και λοιπά υλικά.
*Κυριακή 3 Μαρτίου ώρα: 17.00, πρώην Δημαρχείο Ακρωτηρίου: “Ο μάγος Τετέλος και τα κόλπα του”
*Παρασκευή 8 Μαρτίου ώρα:21.00, αίθουσα εκδηλώσεων Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισσού: “Αποκριάτικο Disco πάρτι“.  Πάρτι μικρών και μεγάλων μεταμφιεσμένων με πολλές αποκριάτικες εκπλήξεις.

Εκδηλώσεις σε ΚΑΠΗ
Αποκριάτικη εκδήλωση με άφθονο κέφι, πλούσια εδέσματα, ατέλειωτο τραγούδι, ζωηρό χορό και εξαιρετικές αποκριάτικες μεταμφιέσεις πραμγατοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη, 28 Φεβρουαρίου στο ΚΑΠΗ Σούδας. Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠ Μανούσος Φοβάκης και η προϊσταμένη του ΔΟΚΟΙΠΠ Μαρία Λαγουδάκη
Αποκριάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στο Β΄ ΚΑΠΗ την Τρίτη 05/03/19, στις 12:00, με κέρασμα, μουσική και χορό, με τη συμμετοχή της Στέλλας Αγιασμενάκη, υπεύθυνης της ομάδας παραδοσιακών χορών και στο Γ΄ ΚΑΠΗ την Πέμπτη 07/03/19, στις 11:00.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα