Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εστίες φωτιάς ανά την Κρήτη

Δεν ήταν μόνο η χθεσινή φωτιά στην Ιεράπετρα που κινητοποίησε το μηχανισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε με 18 οχήματα, 40 υπαλλήλους, δύο ομάδες πεζοπόρου αλλά και τρία οχήματα δήμων που έσπευσαν να συνδράμουν. Οι “ειδικές” συνθήκες που επικρατούσαν, χθες, λόγω των ισχυρών ανέμων κινητοποίησαν αρκετές φορές οχήματα και προσωπικό της Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το cretalive, στις 16.45 ξέσπασε φωτιά σε υπολείμματα καλλιεργειών και φερτά υλικά στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου. Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με δύο υπαλλήλους που έσβησαν τη φωτιά μέσα σε 40 λεπτά.

Λίγη ώρα αργότερα, λίγο μετά τις 18.30, στον Καλονύχτη ξεσπούσε μικρή φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση. Κι εκεί έσπευσε ένα όχημα με δύο υπαλλήλους που γρήγορα εξουδετέρωσαν τις φλόγες.

Σε υπολείμματα καλλιεργειών εκδηλώθηκε πυρκαγιά, χθες, στις 19.25, στην Πόμπια του δήμου Φαιστού. Στο σημείο έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο υπαλλήλους που μία ώρα αργότερα είχαν σβήσει τη φωτιά.

Σε χορτολιβαδική έκταση στην Άρβη του δήμου Βιάννου εκδηλώθηκε φωτιά, χθες το βράδυ, στις 21.45. Έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με δύο υπαλλήλους που ως τις 23.34 είχαν σβήσει τις φλόγες.

Σε όλες τις περιπτώσεις, τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών, ερευνώνται.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα