Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

“Γύρος Ανοιξης 2019” από τον ΠΟΧ Τάλως

Αγώνες ποδηλασίας με την ονομασία “Γύρος Ανοιξης 2019” διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Τάλως ΑNΕΚ Lines, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Πλατανιά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλώσσας και την ΑNΕΚ Lines. Περιλαμβάνει δυο ετάπ, ενώ αφορά τις κατηγορίες ανδρών (με τη συμμετοχή εφήβων σε κοινή κατάταξη), παίδων, κορασίδων, γυναικών (με τη συμμετοχή νεανίδων σε κοινή κατάταξη), όπεν ανδρών 15+ και γυναικών 17+.
Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη, την 1η ημέρα προβλέπεται -από τις 10π.μ.- το 1ο ημιετάπ, που είναι αγώνας αντοχής (59χλμ.) στη διαδρομή Πλατανιάς-Βουκολιές-Γλώσσα-Σκαφιώτες-Μοθιανά-Δρακώνα-Βούβες-Ανώσκελη-Δρομόνερο-Ζυμβραγού-Καρέ-Κρύα Βρύση-Πανέθυμος-Δελιανά-Άστρικας-Επισκοπή-Μοθιανά-Σκαφιώτες-Γλώσσα.
Το απόγευμα -από τις 3.30μ.μ.- θα γίνει το 2ο ημιετάπ, που είναι αγώνας ατομικής χρονομέτρησης ανάβασης, στη διαδρομή (22χλμ.) Πλατανιάς-Φουρνές-Λάκκοι.
Την Κυριακή θα διεξαχθεί -από τις 10.30π.μ.- το 3ο ετάπ, που προβλέπει αγώνα αντοχής απόστασης 60 χλμ. για παίδες-κορασίδες-γυναίκες και 100 χλμ. για τις άλλες κατηγορίες, ενώ θα γίνει στη διαδρομή Πλατανιάς-Κολυμπάρι-Νωπήγεια-Καλουδιανά-Βουλγάρω-Τοπόλια-Στροβλές-Αλιγοί-Πλεμενιανά-Κάνδανος-Φλώρια (τερματισμός 60 χλμ.)-Βουκολιές-Ταυρωνίτης-Πλατανιάς (σημείο εκκίνησης, αλλά και τερματισμού της μεγάλης διαδρομής, ο χώρος μπροστά από το ξενοδοχείο “Minoan Palace”).

“CHANIA GRAN FONDO” ΣΤΙΣ 17/2
Στο πλαίσιο του “Γύρου Ανοιξης” προβλέπεται -την Κυριακή- και αγώνας δρόμου απόστασης 100χλμ. χωρίς το άγχος της κατάταξης, στον οποίο μπορούν να πάρουν μέρος όλοι όσοι πιστεύουν ότι έχουν δυνατότητα να τον ολοκληρώσουν εντός του χρονικού ορίου των 6 ωρών. Η διαδρομή είναι ίδια με αυτήν του αγώνα για τον “Γύρο Ανοιξης”, ενώ θα υπάρχει επίσημη χρονομέτρηση, χωρίς όμως ανταγωνισμό και κατάταξη, ενώ σε όσους πάρουν μέρος θα δοθεί δίπλωμα με τον χρόνο που έκαναν και αναμνηστικό μετάλλιο.
Περισσότερες πληροφορίες για όλους τους αγώνες στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook (ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα