Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η “προνομιακή” θέση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Σε καλύτερη μοίρα δείχνει να βρίσκεται αυτή τη στιγμή η μία από τις δύο χανιώτικες ομάδες της Γ’ Εθνικής μετά μάλιστα και την επικράτηση της στο ντέρμπι στην Κάντανο. Η ομάδα αυτή είναι η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, που σε κάθε περίπτωση έχει την δυνατότητα να έχει 18 βαθμούς, ενώ η Παλαιόχωρα παραμένει στους 11.
Θα πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί ότι η μία χανιώτικη ομάδα δεν αγωνίζεται ούτε στοχεύει σε βάρος της άλλης, αλλά κρίνοντας αυτή τη στιγμή την κατάσταση, σίγουρα οι νικητές στο προχθεσινό παιχνίδι βρίσκονται σε μια πιο “προνομιακή” θέση, έχοντας περισσότερες πιθανότητες να ελπίζουν σε παραμονή απ’ ό,τι η Παλαιόχωρα, που αν τελικά αποχαιρετήσει τη Γ’ Εθνική μετά από δύο χρόνια παρουσίας, αυτό θα το οφείλει στη μέχρι στιγμής αδυναμία της να αξιοποιήσει την έδρα της, μετρώντας 7 ήττες σε ισάριθμα ματς!
Απομένοντας, πάντως, πολλά παιχνίδια ακόμα, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχει να παίξει με ΟΦΙ (εντός), Προοδευτική (εντός), Αμπελακιακό (εντός), Εθνικό (εκτός), Επισκοπή (εντός), ΠΟΑ (εκτός), Ατρόμητο Πειραιά (εκτός), Γιούχτα (εντός), Κερατσίνι (εκτός) και Νεάπολη (εντός).
Η Παλαιόχωρα έχει Γιούχτα (εκτός), Κερατσίνι (εντός), Νεάπολη (εκτός), Ιωνικό (εντός), Ατρόμητο Πειραιά (εντός), ΟΦΙ (εκτός), Προοδευτική (εντός), Αμπελακιακό (εντός), Εθνικό (εκτός) και Επισκοπή (εκτός).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα