Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Υψηλή ρήτρα σε Ουές

Την απόφαση να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Αμπντούλ Ουές, αλλά και να θεσπίσει ρήτρα εξαγοράς παίρνει ο Πλατανιάς. Οι εξελίξεις δεν πρόκειται να σημειωθούν νωρίτερα από το πρώτο δεκαήμερο του Ιούνη, με δεδομένο ότι μέχρι τότε ο 21χρονος δεξιός ακραίος αμυντικός θα βρίσκεται στις τάξεις της Εθνικής Ελπίδων.
Hαπόφαση για την ανανέωση του συμβολαίου στον Ουές, που ίσως να συνοδεύεται και από καλύτερες απολαβές για τον ίδιο, λαμβάνεται με δεδομένο ότι είναι μία από τις “περιουσίες” του Πλατανιά, ένας παίκτης 21 ετών, διεθνής με τις Ελπίδες και ο οποίος ανάγκασε φέτος με τις εμφανίσεις του και ειδικότερα στα δύο μπαράζ με τον ΟΦΗ να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα. Πρόθεση του Πλατανιά, απόδειξη προφανώς ότι θεωρεί πως μπορεί να πουληθεί, είναι να θεσπιστεί ρήτρα για την εξαγορά του και η οποία μάλιστα προσανατολίζεται σε ποσό… ρεκόρ, εφόσον τελικά αποφασιστεί να είναι αυτή που συζητιέται.
Τώρα, αυτό που καταγράφεται είναι ένα θεωρητικό ενδιαφέρον από πλευράς ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ φαίνεται να ήξερε πριν διασταυρωθεί στα διπλά παιχνίδια με τον Πλατανιά για τον Ουές, αλλά επιβεβαίωσε αυτή την εντύπωση που είχε μέσα στο τετραήμερο που αυτά διεξήχθησαν… Ο Ουές από την πλευρά του, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνει σύμφωνος για νέο συμβόλαιο με τον Πλατανιά και από εκεί και πέρα μένει να ξεκαθαρίσει πώς θα κυλήσει το ζήτημα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα