Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κλειστά σχολεία σε Σούδα, Αποκόρωνα, Πλατανια και το Λύκειο Ν. Κυδωνίας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, όλες οι σχολικές μονάδες στη Σούδα.

Συγκεκριμένα με απόφαση του Δημάρχου Χανίων Τ. Βάμβουκα, κλειστά θα παραμείνουν το 1ο και 2ο Δημοτικό Σούδας, το Νηπιαγωγείο Σούδας, το Γυμνάσιο και Λύκειο Σούδας.

Κλειστό θα παραμείνει και το Λύκειο Ν. Κυδωνίας.

Εν τω μεταξύ ο δήμαρχος Χανίων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εάν οι καιρικές συνθήκες επιδεινωθούν αύριο το πρωί, το κλείσιμο των σχολείων να γενικευθεί σε όλο το Δήμο Χανίων.Σ

Στην ανακοίνωση του Δήμου επισημαίνεται ότι η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση και με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζερβάκη» « λόγω των πλημμυρικών φαινομένων, που σημειώθηκαν στις παραπάνω περιοχές, και της αναμενόμενης νέας επιδείνωσης του καιρού κατά τις πρωινές ώρες, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.)».

 

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στον Δήμο Αποκορώνου την Πέμπτη (14/2) με απόφαση του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη.

 

ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Αύριο Πέμπτη 14/2/19 δε θα λειτουργήσει το Δημοτικό Σχολείο Σκηνέ -Φουρνέ καθώς και δε θα γίνουν τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών όλων των βαθμίδων , από τις Τ.Κ. Μεσκλά, Λάκκοι, Ορθούνι, Καράνου, Σέμπρωνα, Πρασέ, Μανωλιόπουλο-Αποθήκες, Ψαθογιάννο-Μπαμπιόλο & στο Γυμνάσιο Λύκειο Αλικιανού


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα