Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μεγάλο “διπλό” η Παλαιόχωρα, βαθμός εκτός και για ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Εξαιρετικά κύλησε η 6η αγωνιστική για τις χανιώτικες ομάδες στη Γ’ Εθνική. Ειδικότερα, η Παλαιόχωρα επικράτησε μέσα στη Νεάπολη με σκορ 1-0 του Ιωνικού ενώ η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ απέσπασε πολύτιμο βαθμό με 1-1 επί του Αμπελακιακού στη Σαλαμίνα.

Η ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Χάρη στο γκολ του Γκούφα στο 88ο λεπτό, η Παλαιόχωρα επικράτησε 1-0 του Ιωνικού, νίκη που είναι η πρώτη της για φέτος στο πρωτάθλημα.
Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής). Βοηθοί: Τσαλίκογλου – Γκούβας (Ανατολικής Αττικής)
Ιωνικός (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Παντελίδης, Ματζώρος, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης, Θέος (55’ Πλάκας), Καλλέργης, Ντάλλας (58’ Πογοσιάν), Κουιρουκίδης
Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης, Ράδης, Κόλα, Σπηλιώτης, Κυριλλίδης (67’ Τρέκο), Κτιστόπουλος (89’ Καραΐσκος), Δημητριάδης (76’ Γκούφας), Μανουσάκης Ζαχαράκης, Χιντασέλι (59’ Αναστασόπουλος), Πάγκαλος.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Στη Σαλαμίνα, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ -στο ντεμπούτο του Κώστα Ανυφαντάκη στην τεχνική ηγεσία- πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 53’ οπότε και ο Αμπελακιακός σκόραρε με τον Χαλούλο, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 68’ με τον Βεστάκη. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Παναγιωτόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84’.
Διαιτητής: Ευθυμίου (Αθηνών). Βοηθοί: Καφρίτσας (Αθηνών)-Μητροφάνης (Αθηνών)
Αμπελακιακός (Τάκης Αγγελάκης): Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης, Λίτσης, Κοφσανίδης, Κοχλιώτης, Σταμφσουλάι, Ράπτης, Λέκκας.
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πονηρός, Βαρδάκης, Παναγιωτόπουλος, Παπατζίκος, Ξαγοράρης, Μαζιώτης, Βεστάκης, Νικόλτσης, Παληγεώργος, Κυτράκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα