Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σύλληψη στην Κρύα Βρύση Αγίου Βασιλείου για παράνομη θήρα λαγού

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου περίπου στις 08:30 σε τοποθεσία κοντά στον οικισμό Κρύα Βρύση, Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Π.Ε. Ρεθύμνου εντόπισαν, από απόσταση, κατά την διάρκεια περιπολίας, ένα άτομο με σακίδιο, όπλο και σκυλιά να κυνηγάει.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «κάποια στιγμή, το άτομο αυτό, έφυγε από το σημείο με το όχημά του, κρύβοντας όμως πρώτα το σακίδιο και το όπλο. Ο ένας θηροφύλακας παρέμεινε στο σημείο περιμένοντας τον ύποπτο να επανέρθει, κάτι που πράγματι συνέβη καθώς εμφανίστηκε μετά από κάποια ώρα, προκειμένου να πάρει τα κρυμμένα αντικείμενα. Ο θηροφύλακας επιχείρησε να τον ελέγξει, αλλά αυτός αρνούμενος τον έλεγχο κατάφερε, αρχικά, να διαφύγει, φεύγοντας ξανά με το όχημά του.

Όμως οι θηροφύλακες αναγνώρισαν το άτομο αυτό και κατάφεραν να τον εντοπίσουν αργότερα και να πραγματοποιήσουν τον έλεγχό του. Δε βρέθηκαν το σακίδιο και το όπλο, αλλά στο όχημά του εντοπίστηκαν συρματοπαγίδες (τέλια), έτοιμες προς χρήση.

Οι θηροφύλακες υπέβαλλαν πρωτόκολλο μήνυσης στη Δ/νση Δασών Ρεθύμνου, για παράνομη θήρα λαγού, απείθεια και κατοχή παράνομου μέσου θήρευσης (συρματοπαγίδες)»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα