Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξεπέρασε τους 36 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Καθόλη τη διάρκεια της μέρας  σήμερα στο Ν. Χανίων προβλέπεται καλός καιρός.Ο ανεμος μεταβλητός 1 έως 2 μποφόρ απο ΒΒΑ έως Δ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Εν τω μεταξύ χθες, σε πολλές περιοχές της χώρας, η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 36 βαθμούς Κελσίου. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου μετεωρολογικών σταθμών Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, που κατέγραψαν τις υψηλότερες θερμοκρασίες. Όπως φαίνεται, η υψηλότερη τιμή καταγράφηκε στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας και στο Δίον Πιερίας και ήταν ίση με 36.3 βαθμούς Κελσίου.

20190821_WEB_daily_max_temp

Ενισχυμένο ήταν το μελτέμι στο Αιγαίο έως και το απόγευμα της Τετάρτης 21/08. Όπως φαίνεται και στο σχετικό πίνακα που ακολουθεί οι ισχυρότερες ριπές καταγράφηκαν στην Παξιμάδα Καρύστου (98 χλμ/ώρα) και στο Πόρτο της Τήνου (84 χλμ/ώρα).

WEB_max_hi_speed3

Όσον αφορά στο μελτέμι κατά το υπόλοιπο της εβδομάδας έως την Κυριακή 25/08, αναμένονται μικρές αυξομειώσεις στην έντασή του μελτεμιού, το οποίο θα φτάνει τα 6 και πρόσκαιρα κατά τόπους τα 7 μποφόρ.

 

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα