Είστε λάτρεις της καθημερινής περιπέτειας και ψάχνετε πάντα νέους τρόπους να σπάσετε τη μονοτονία και να κάνετε απίστευτα απολαυστική την κάθε στιγμή; Αν θέλετε κάτι που θα εκπλήξει τόσο εσάς, όσο και τον ουρανίσκο σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη νέα ακαταμάχητη επιλογή CLUSTERS® Granola Caramel.

Μονοτονία στο πρωινό; Ποτέ πια! Αφού τα νέα CLUSTERS® Granola Caramel είναι απίστευτα φανταστικά, όπως και όλα τα υπόλοιπα δημητριακά CLUSTERS®! Τώρα το μόνο που μπορεί να χαρακτηρίζει το πρωινό είναι έκπληξη, φαντασία, ενθουσιασμός και υπέρτατες μπουκιές βρώμης με καραμέλα και κάποιες – ώ, ναι! –  επικαλυμμένες με σοκολάτα! Εκτός από απίστευτα νόστιμα, είναι και μοναδικά χορταστικά, για ενέργεια όλη την ημέρα!

Κάθε συσκευασία κυκλοφορεί στο μέγεθος των 400 γραμμαρίων και θα τις βρείτε στα super market σε τιμή γνωριμίας με -0,30€!

Η ολοκληρωμένη σειρά δημητριακών CLUSTERS® αποτελείται ακόμη από τα δημητριακά CLUSTERS® με Αμύγδαλα και CLUSTERS® με Σοκολάτα, τα CLUSTERS® Granola Milk Chocolate και Granola Dark Chocolate, καθώς και από τις απίστευτες μπάρες δημητριακών CLUSTERS®, που κυκλοφορούν σε 3 μοναδικές γεύσεις: CLUSTERS® Crunchy Choco Bars, με ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας, CLUSTERS® Almond & Seeds Bars, με αμύγδαλα και σπόρους κολοκύθας, CLUSTERS® Caramel & Choco Bars, με καραμέλα και σοκολάτα.

Σπάστε τη μονοτονία στο πρωινό σας με ένα γευστικό παραλήρημα!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα