Face Mapping -Μια αρχαία μέθοδος αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας ανάλογα με το πού βγάζεις σπυράκια - iefimerida.gr

Face Mapping -Μια αρχαία μέθοδος αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας ανάλογα με το πού βγάζεις σπυράκια

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρα έχετε ακούσει τους ειδικούς της υγείας αλλά και ευεξίας και ομορφιάς να χρησιμοποιούν συχνά την φράση «το σώμα μας μάς μιλάει».

Και πόσο δίκιο έχουν. Ένα πόνος, η απώλεια μαλλιών, το σπάσιμο των νυχιών, σου μαρτυρούν όσα συμβαίνουν στον οργανισμό σου, την έλλειψη βιταμινών, το στρες ακόμα και την κακή υγεία. Ποτέ όμως δεν φανταζόμασταν πόσο μπορούν να συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους και πως ακόμα και η ακμή του προσώπου μπορεί να φανερώσει πολλά περισσότερα εκτός από προβλήματα της επιδερμίδας όπως ελλειπή καθαρισμό, κακή διατροφή, ορμονικά ζητήματα ή λοιμώξεις .

Μέχρι που ανακαλύψαμε το Face Mapping. Πρόκειται για μια αρχαία πρακτική που έχει τις ρίζες της στην διδασκαλία Ayuverda και την Κινέζικη Ιατρική, που αντιμετωπίζει το πρόσωπο σαν ένα άλλο χάρτη που οδηγεί στον εντοπισμό βαθύτερων, κρυμμένων θεμάτων σε άλλα μέρη του σώματος. Συνδέει την κάθε ατέλεια στο πρόσωπο με διαφορετικό όργανο και σημείο του σώματος, έτσι ώστε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στην διατροφή, τις συνήθειες και το τρόπο ζωής σας.

Τα σημεία

1 Πάνω από τα φρύδια

Το σημείο πάνω από τα φρύδια συνδέεται με το συκώτι και την χολή. Αν η ακμή εκδηλώνεται εκεί αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να καταναλώνετε λιγότερο επεξεργασμένο ή πρόχειρο φαγητό για να μειώσετε το λίπος που προσλαμβάνετε.

Δείτε τα υπόλοιπα σημεία του προσώπου και τι σημαίνει αν βγάζετε επίμονα σπυράκια εκεί, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ face mapping σπυράκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ