Μαρινάκης σε εργαζόμενους του Mega: «Το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη» - iefimerida.gr

Μαρινάκης σε εργαζόμενους του Mega: «Το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Με ενδιαφέρει το Mega» φέρεται να δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους εργαζόμενους του καναλιού με τους οποίους συναντήθηκε την Τρίτη.

Δήλωσε παρών στις εξελίξεις και έτοιμος να αναλάβει ευθύνες που αφορούν λειτουργικά έξοδα, μέχρι τον Ιούνιο, σε συνεργασία και μετά από αποφάσεις που θα ληφθούν από κοινού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δεν έδωσε περαιτέρω δεσμεύσεις για το εάν θα διεκδικήσει την 7η άδεια με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Ο Ευ. Μαρινάκης φάνηκε να εκτιμά ότι ο διαγωνισμός των αδειών θα καταπέσει στο ΣτΕ και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Αρνήθηκε επίσης ότι έχει συμφωνήσει με τον επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζο για να μπει ως μέτοχος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Κατά τις πληροφορίες, άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης ότι άσκησε πιέσεις στις τράπεζες, αλλά και κατά του Ιβάν Σαββίδη.

«Εγώ ήθελα να μπω στα ΜΜΕ γι’ αυτό και συμμετείχα στο διαγωνισμό. Με ενδιέφερε το Mega» είπε στους εκπροσώπους των εργαζομένων συμπληρώνοντας ότι έχει συμβάλλει χρηματικά από την ώρα που μπήκε στο κανάλι.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, ενημέρωσαν τους εργαζόμενος στα γραφεία του Mega, για όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Μαρινάκης MEGA εργαζόμενοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ