Από το γκολ-«σβήσιμο τσιγάρου», στα ψαλιδάκια και στα... μπουζούκια -Ο Ροναλντίνιο στα καλύτερά του [βίντεο] - iefimerida.gr

Από το γκολ-«σβήσιμο τσιγάρου», στα ψαλιδάκια και στα... μπουζούκια -Ο Ροναλντίνιο στα καλύτερά του [βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σταματάει. Τελείωσε». Με αυτές τις λέξεις, σε συνέντεξή του στη βραζιλιάνικη εφημερίδα Globo, ο αδερφός και μάνταζέρ του ανακοίνωσε το μεγάλο αντίο του Ροναλντίνιο.

Ο μεγάλος Βραζιλιάνος σταρ αποσύρεται και τυπικά, μιας και ουσιαστικά έχει κρεμάσει τα παπούτσια του από το 2015. Τότε που αγωνίστηκε για λίγο με τη Φλουμινένσε. Τώρα όμως, στα 37 του, αποφάσισε να το πράξει και με επίσημο τρόπο.

Ο Ροναλντίνιο μπορεί να αδίκησε σε μεγάλο βαθμό τον εαυτό του, αλλά φρόντισε να αφήσει κορυφαία highlights, που τον τοποθετούν μεταξύ των κορυφαίων όλων των εποχών. Και αν ήταν πιο αποφασισμένος να ακολουθήσει κανονική καριέρα, ίσως να εξελισσόταν και στον καλύτερο όλων.

Όπως εξήγησε ο αδερφός του, θα υπάρξει αποχαιρετιστήριο παιχνίδι μετά το Μουντιάλ του καλοκαιριού, στο οποίο ο «Ρόνι» θα δώσει μια τελευταία παράσταση.

Η καριέρα του ξεκίνησε από την Γκρέμιο (1998-2001) και ακολούθησαν Παρί (2001-2003), Μπαρτσελόνα (2003-2008), Μίλαν (2008-2011), Φλαμένγκο (2011-2012), Ατλέτικο Μινέιρο (2012-2014), Κερετάρο (2014-2015), Φλουμινένσε (2015).

Ας θυμηθούμε κάποιες ποδοσφαιρικές στιγμές μαγείας που μας χάρισε ο Ροναλντίνιο:

Aλλά ο «Ρόνι»... ζωγράφιζε και εκτός γηπέδων. Χωρίς ποτέ να κρύψει την αδυναμία του στη διασκέδαση και στο γλέντι, ο Βραζιλιάνος σταρ είχε επισκεφτεί πολλές φορές τη χώρα μας.

Όποτε ερχόταν, φρόντιζε να... κάνει μία στάση και στα αγαπημένα του μπουζούκια, ως επί το πλείστον με τον φίλο του Αντώνη Ρέμο:

Από το γκολ-«σβήσιμο τσιγάρου», στα ψαλιδάκια και στα... μπουζούκια -Ο Ροναλντίνιο στα καλύτερά του [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Από το γκολ-«σβήσιμο τσιγάρου», στα ψαλιδάκια και στα... μπουζούκια -Ο Ροναλντίνιο στα καλύτερά του [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Από το γκολ-«σβήσιμο τσιγάρου», στα ψαλιδάκια και στα... μπουζούκια -Ο Ροναλντίνιο στα καλύτερά του [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να παίξει και... τουμπερλέκι σε μία από τις guest εμφανίσεις του:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ροναλντίνιο τέλος γκολ μαγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ