Νέος πριγκιπικός αρραβώνας στη βρετανική βασιλική οικογένεια [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέος πριγκιπικός αρραβώνας στη βρετανική βασιλική οικογένεια [εικόνες]

Η Γκαμπριέλα Γουίνσδορ και ο αρραβωνιαστικός της Τόμας Κίνγκστον. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν προλαβαίνουν να ράβονται. Το παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της λαίδης Γκαμπριέλα Γουίνσδορ κόρης του πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ.

Η δήλωση των γονέων της Γκαμπριέλας ανέφερε: «Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν τον αρραβώνα της κόρης του λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ με τον κο Τόμας Κίνγκστον. Ο αρραβώνας πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο. Ο κος Κίνγκστον έκανε πρόταση γάμο στο Isle of Sark». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο γάμος θα γίνει την άνοιξη του 2019.

Η Γκαμπριέλα και ο Τόμας Κίνγκστον στο γάμο της πρώην του, Πίππα Μίντλετον

Η 37χρονη Γκαμπριέλα, ενώ ανώτερη διευθύντρια της Branding Latin America και υπήρξε αρθρογράφος για το Hello, δημοσιεύοντας συνεντεύξεις με διασημότητες στην στήλη «Η Έλλα συναντά....». Είναι η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ και έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον λόρδο Φρέντερικ Γουίνσδορ, ηλικίας 39 ετών.

Οι γονείς της Γκαμπριέλας, πρίγκιπας και πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ

Η Γκαμπριέλα φοίτησε στο σχολείο Queen's Gate στο Λονδίνο και στο Downe House School στο Berkshire. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Stateside, όπου αποφοίτησε από το Brown University με πτυχίο BA στη συγκριτική λογοτεχνία. Ο αρραβωνιαστικός της, Τόμας, εργάζεται στον τομέα των επενδύσεων και είναι διευθυντής της Devonport Capital.

Η Γκαμπριέλα, παρόλο που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητα, έχει κάνει κάποιες περιστασιακές εμφανίσεις με την βασιλική οικογένεια. Παρακολουθεί συχνά το « Trooping the Color» για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας, όπου έχει φωτογραφηθεί στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ

Η κόρη του πρίγκιπα Μάικλ, ήταν επίσης καλεσμένη στον γάμο της Πίππα Μίντλετον και του Τζέιμς Μάθιου τον Μάιο του 2017. Και παρόλο που δεν ήταν καλεσμένη στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, είναι πιθανό να καλέσει στον δικό της τον δεύτερο ξάδερφό της, δούκα του Σάσεξ και τον δούκα του Κέμπριτζ.

Ο αρραβωνιαστικός της, που συχνά έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο όμορφους άνδρες του Λονδίνου, ήταν ζευγάρι με την Πίππα Μίντλετον το 2011. Όταν η σχέση τους τελείωσε, οι δυο τους παρέμειναν φίλοι βγαίνοντας συχνά έξω μαζί ενώ έχουν παραβρεθεί και σε αγώνες.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ