Mαθητές ΕΠΑΛ στη Λιβαδειά έκλεισαν δρόμο -Το υπουργείο δεν ενέκρινε την λειτουργία τους - iefimerida.gr

Mαθητές ΕΠΑΛ στη Λιβαδειά έκλεισαν δρόμο -Το υπουργείο δεν ενέκρινε την λειτουργία τους

Φωτογραφία: TvStar
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον συμβολικό, ολιγόλεπτο αποκλεισμό της οδού Δελφών προχώρησαν οι μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ στη Λιβαδειά διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του υπουργείου παιδείας να μην εγκρίνει τη λειτουργία της Α’ τάξης του σχολείου τους.

Σύμφωνα με το 15μελές συμβούλιο του σχολείου, το επιχείρημα της ολιγομέλειας που επικαλείται το υπουργείο καταρρίπτεται καθώς εκκρεμεί η εγγραφή 7 ακόμη μαθητών.

Μαθητές και καθηγητές του σχολείου κρατώντας πανό και μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια καλούν σε συμπαράσταση όλους τους φορείς της πόλης προκειμένου να αρθεί η αδικία, όπως υποστηρίζουν, και απειλούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Στο πλευρό των μαθητών βρέθηκε ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Ν. Βοιωτίας.

Πηγή: Startv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΑΛ Λιβαδειά μαθητές διαμαρτυρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ