Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιονία Οδό -Ανάμεσα στο Αντίρριο και το Μεσολόγγι - iefimerida.gr

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιονία Οδό -Ανάμεσα στο Αντίρριο και το Μεσολόγγι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιονία Οδό/ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου της Ιονίας οδού, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών στις σήραγγες Κλόκοβας- Μακύνειας, που βρίσκονται ανάμεσα στο Αντίρριο και το Μεσολόγγι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 21:00 το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου μέχρι τις 07:00 το πρωί της 24ης Οκτωβρίου και από τις 21:00 το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου, μέχρι τις 07:00 το πρωί της 25ης Οκτωβρίου, θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

•Αποκλεισμός του αυτοκινητοδρόμου μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Αντιρρίου και Γαβρολίμνης και στις δύο κατευθύνσεις. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό.

•Αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας εισόδου στον ανισόπεδο κόμβο Αντιρρίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας εισόδου στον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης, με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιόνια Οδός κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ