Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καλαμάτα: Τον υποδέχτηκε με την καραμπίνα του

Καλαμάτα: Τον υποδέχτηκε με την καραμπίνα του

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 63χρονος, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε 66χρονο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 63χρονος πήγε χθες το μεσημέρι στο σπίτι του 66χρονου στην περιοχή Ξηροκάμπι Καλαμάτας. Μόλις εκείνος άνοιξε την πόρτα στον 63χρονο, δέχθηκε πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο και τραυματίστηκε στην κοιλιά, τον θώρακα και το δεξί του χέρι.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 63χρονος, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε 66χρονο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 63χρονος πήγε χθες το μεσημέρι στο σπίτι του 66χρονου στην περιοχή Ξηροκάμπι Καλαμάτας. Μόλις εκείνος άνοιξε την πόρτα στον 63χρονο, δέχθηκε πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο και τραυματίστηκε στην κοιλιά, τον θώρακα και το δεξί του χέρι.

Ακολούθως, ο 63χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ ο 66χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται.

Αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό, ενημερώθηκε η Αστυνομία κι έπειτα από έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Καλαμάτας συνελήφθη ο 63χρονος σε αγροικία στην περιοχή Μεσσοποτάμου. Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και 23 φυσίγγια.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, για την υπόθεση ευθύνεται η πεποίθηση του δράστη πως το θύμα ήταν υπεύθυνο για διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην οικογένεια του.

Ο 63χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024