Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «Η Δημοτική Αρχή αντί να ζητά την ψήφο, θα έπρεπε να ζητά συγνώμη από τους πολίτες»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 10:13

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «Η Δημοτική Αρχή αντί να ζητά την ψήφο, θα έπρεπε να ζητά συγνώμη από τους πολίτες»

 

Συνέντευξη στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, έδωσε ο Ευάγγελος Ευαγγελάτος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Ο κ. Ευαγγελάτος, μίλησε για το διακύβευμα των αυτοδιοικητικών των εκλογών της 26ης Μαΐου, τονίζοντας πως «είναι μία κρίσιμη εκλογική διαδικασία για την Κεφαλονιά, μετά από εννέα χρόνια διακυβέρνησης του τόπου, αυτή η Δημοτική Αρχή διέλυσε τα πάντα στο νησί και το ίδιο το νησί, αναγκάζοντας τους πολίτες να ζητούν επιτακτικά την διάσπαση του δήμου. Αυτή η δημοτική Αρχή αντί να ζητάει την ψήφο των πολιτών, θα έπρεπε να ζητάει συγνώμη από τους πολίτες».

Αυτά και άλλα πολλά είπε ο κ. Ευαγγελάτος, για την κατάσταση στην Κεφαλονιά, και την καθημερινότητα του πολίτη η οποία γίνεται δύσκολη σε απλά πράγματα, την πολιτική του πορεία και ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του πρώην Δήμου Λειβαθούς και ως Νομαρχιακός σύμβουλος, τις ιδέες και τα έργα που υλοποίησε στην πορεία του στην πολιτική (εγκατάσταση αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, προστατευτικές μπάρες στο οδικό δίκτιο Αργοστολίου – Φισκάρδου), την μεγάλη δυναμική της παράταξης «Δημοτική Συμπολιτεία» που αποτελείτε από έμπειρα και ικανά στελέχη και έχουν επικεφαλής «τον Θεόφιλο Μιχαλάτο «έναν άνθρωπο με ιδέες, όραμα και αγάπη για την Κεφαλονιά».

Ο Ευάγγελος Ευαγγελάτος, θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  στην Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου. 

«Τα δέντρα κινδυνεύουν από το σκαθάρι και από το πριόνι»

Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο Αργοστόλι, με το κόψιμο δεκάδων δέντρων και την ποσοστιαία μείωση του πρασίνου στην πόλη, ο κ. Ευαγγελάτος τόνισε: «Δυστυχώς τα δέντρα στο Αργοστόλι, κινδυνεύουν από το κόκκινο σκαθάρι και το πριόνι της Δημοτικής Αρχής»

Ακούστε παρακάτω την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250