Ο Σωτήρης Σάρλος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου με την «Δημοτική Συμπολιτεία»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 10:22

Ο Σωτήρης Σάρλος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου με την «Δημοτική Συμπολιτεία»

Δήλωση υποψηφιότητας

Σε λίγες ημέρες θα κληθούμε να εκλέξουμε το νέο μας Δήμαρχο αλλά και το νέο, σε δομή, τοπικό συμβούλιο(κοινότητα) Αργοστολίου και γράφω νέο σε δομή γιατί σύμφωνα με την τροποποίηση του Κλεισθένη αυτό θα έχει αυτοτελή διοίκηση και οικονομική διαχείριση.

Συνεπώς κάτι καινούργιο που αρχίζει,για να λειτουργήσει σωστά και υποδειγματικά ,πρέπει να μπουν και οι σωστές βάσεις.

Θα χρειαστούν άνθρωποι που γνωρίζουν από διοίκηση -διαχείριση οικονομικών, προγραμματισμό,σχεδιασμό,οργάνωση αλλά και το σπουδαιότερο τον συνεχή έλεγχο των πάντων.

Θα χρειαστούν άνθρωποι που μπορούν ν΄ασχολούνται,να προνοούν και να επιλύουν διάφορα παρουσιαζόμενα προβλήματα,όπως π.χ αυτά των φυσικών φαινομένων,που συνεχώς μας ταλαιπωρούν,έτσι ώστε κάθε φορά που θα παρουσιάζονται να έχουμε το δυνατόν μικρότερες επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία.

Γιατί προβλήματα πάντα θα υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα και όποιος λέει πως όλα θα λυθούν δια ΄΄μαγείας΄΄ αεροβατεί.

Συνεπώς οφείλουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη και στα προβλήματα του τόπου συνεχώς και όχι κάθε τέσσερα χρόνια.

Θα μπορούσα να αναφερθώ σε αρκετές παραλήψεις η σε ελλιπείς σχεδιασμούς που έχουν γίνει κατά καιρούς όμως αυτά θα τα αφήσω στην κρίση των συμπολιτών μας.

Οι εμπειρίες που απέκτησα από την 31 χρόνων υπηρεσία μου στις Ένοπλες Δυνάμεις σε μάχιμες μονάδες μου δίνουν τη δυνατότητα να φανώ χρήσιμος στην τοπική κοινωνία. Γιαυτό στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για το τοπικό συμβούλιο(κοινότητα) Αργοστολίου και στο πλευρό της Δημοτικής Συμπολιτείας – Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Δεν θα μακρηγορήσω γιατί όπως λέει και η λαϊκή μας ρήση ΄΄τα πολλά λόγια είναι φτώχεια΄΄.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ να μου δώσετε τη δυνατότητα να έχω λόγο στο νέο τοπικό συμβούλιο για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην τοπική κοινωνία της πόλης μας!!!!

                                              Σωτήριος Διον. Σάρλος

                                                         Αξκός ε.α

                        Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Σωτήριος Διον.Σάρλος

Γεννήθηκα το 1958 στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Αποφοίτησα το 6τάξιο Γυμνάσιο Αρρένων το 1976.Γονείς μου ο Διονύσιος Σάρλος και η Δήμητρα Σάρλου.Αδελφός μου ο Ανδρέας Σάρλος,πρώην στέλεχος τράπεζας.

Έχω τρία(3) παιδιά το Διονύση,το Βασίλη και το Δημήτρη.

Στρατιωτική Σταδιοδρομία

Ανώτερος Αξιωματικός στο Στρατό Ξηράς. Κατετάγη το Νοέμβριο του 1977 και υπηρέτησα μέχρι τον Νοε. 2007 όπου και αποστρατεύτηκα ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία μου λόγω συμπληρώσεως συνολικής υπηρεσίας 35 ετών.

Υπηρέτησα σε Μονάδες σε Μυτιλήνη, Αλεξανδρούπολη,Ιωάννινα,Ρόδο, Σιδηρόκαστρο, Νιγρίτα ,Λιτόχωρο,Φλώρινα και σε Σχηματισμό στη XVIMΠ Διδυμότειχο.
Εκπαιδεύτηκα στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα το 1982 στο Βασικό Τμήμα,το 1995 στο Τμήμα Διοικητών Υπομονάδων και το 2000 στο Τμήμα Διοικητών Μονάδων.

Έχω τιμηθεί με όλα τα Ελληνικά μετάλλια και παράσημα που προβλέπονται στους διάφορους βαθμούς και με τις προβλεπόμενες διαμνημονεύσεις επιτελούς και ευδοκίμου διοικήσεως καθώς και με την απονομή διπλώματος σε ένδειξη Τιμής στο πλαίσιο της συνδρομής των Ε.Δ στη διοργάνωση και διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004.
Συμμετοχή σε Συλλόγους και Ενώσεις

Είμαι μέλος της Ενώσεως Αξιωματικών Αποστράτων Στρατού.

Πολιτική Δραστηριότητα
-Πρόεδρος Πολιτικού Συμβουλίου Τοπικής Οργάνωσης του Πολιτικού Κόμματος Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας(Ιαν.2012-06 Φεβ.2015)
-Πολιτευτής με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας στις Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαι.2012
-Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης το Μαι.2014 με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά.
-Συμμετέχω ενεργά και στις εκδηλώσεις των τοπικών κινημάτων της Κεφαλονιάς.

Λοιπές δραστηριότητες
-Αντιπρόεδρος εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ι.Ν.Αγ.Σπυρίδωνος
-Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ομάδος ΙΟΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ ΟΜΙΛΟΣ.




00 inkefalonia general ad 300X250