Περιοδεία του Μιχάλη Γάκη και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στην΄Ερισο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 10:57

Περιοδεία του Μιχάλη Γάκη και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στην΄Ερισο

Ο Μιχάλης Γάκης, με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ», περιόδευσε σήμερα στην Έρισο, ξεκινώντας απο το Νεοχώρι και φτάνοντας στο Φισκάρδο.

Συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής και τους επαγγελματίες  σημαντικά προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή. Προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης, στους αγροτικούς δρόμους,στην οδοποιία, στις πολιτιστικές δομές, προβλήματα καθημερινότητας (καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμός),στις σχολικές δομές, αθλητικές εγκαταστάσεις , στην αποχέτευση και τον βιολογικό του Φισκάρδου, υποδομές λιμανιού Φισκάρδου και πολλά αλλά ήταν τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση. Διαφωτιστική ήταν η συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου με τοπικούς παρέδρους της περιοχής. Η ‘Ερισος επι σειρά ετών αντιμετωπίζει άλυτα προβλήματα και άμεσα θα πρέπει να δοθούν λύσεις.

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» υπόσχεται, με όση δύναμη της δώσει ο λαός της Βόρειας Κεφαλονιάς, ότι θα σκύψει πάνω απο τα προβλήματα των πολιτών της Ερίσου με σκοπό την, όσο το δυνατόν, πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση τους.

image1image1image1




00 inkefalonia general ad 300X250