Το γραφικό Πλανητέρο "κρυμμένο" μέσα στα πλατάνια... (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 18:00

Το γραφικό Πλανητέρο "κρυμμένο" μέσα στα πλατάνια... (εικόνες)

Σε μαγεύει από την πρώτη στιγμή που θα το αντικρίσεις!

 Σε ένα περιβάλλον μαγευτικό, με γάργαρα νερά βγαλμένο από παραμύθι, το Πλανητέρο κερδίζει τους επισκέπτες του!

Ακόμα και αν δεν είσαι φυσιολάτρης θα το αγαπήσεις. Είναι η κρυμμένη ομορφιά των Καλαβρύτων...

Ένα απίστευτο δάσος με τα υπεραινώβια πλατάνια, τις νεροτριβές και τις πηγές του Αροάνιου ποταμού, με τα νερά που αναβλύζουν μέσα από τα βράχια, όλα αυτά κάνουν το Πλανητέρο αγαπημένο προορισμό ακόμη και για μονοήμερη εκδρομή.

Το γραφικό Πλανητέρο "κρυμμένο" μέσα στα πλατάνια... (pics+video)Το γραφικό Πλανητέρο "κρυμμένο" μέσα στα πλατάνια... (pics+video)

Το περπάτημα μέσα στο πλατανόδασος και δίπλα από τα ποτάμια ηρεμεί τους επισκέπτες και τους φέρνει πιο κοντά στη φύση. Μια βόλτα και στα ιχθυοτροφεία πέστροφας θα σας εντυπωσιάσει. Οι ταβέρνες στο χώρο καλύπτουν όλα τα γευστικά γούστα όσο απαιτητικά κι αν είναι!

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να αποδράσετε από την καθημερινότητα και τη βουή της πόλης, θυμηθείτε το Πλανητέρο στην Κλειτορία... δεν θα βγείτε χαμένοι!

Το γραφικό Πλανητέρο "κρυμμένο" μέσα στα πλατάνια... (pics+video)Το γραφικό Πλανητέρο "κρυμμένο" μέσα στα πλατάνια... (pics+video)Το γραφικό Πλανητέρο "κρυμμένο" μέσα στα πλατάνια... (pics+video)Το γραφικό Πλανητέρο "κρυμμένο" μέσα στα πλατάνια... (pics+video)

Πλανητέρο Αχαΐα

patrasevents.gr




00 inkefalonia general ad 300X250