Νεαρός Κεφαλονίτης παρουσιάζει το νέο του ραπ τραγούδι γυρισμένο στο Αργοστόλι (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 17:32

Νεαρός Κεφαλονίτης παρουσιάζει το νέο του ραπ τραγούδι γυρισμένο στο Αργοστόλι (VIDEO)

Την αγάπη του για τη μουσική αρχίζει να ξεδιπλώνει ο νεαρός Σαμουήλ Κρητικός , κυκλοφορώντας το πρώτο του ραπ τραγούδι με τίτλο «Μπαίνω και βγαίνω».

Το Video Clip, αρκετά έχει γυριστεί εξ’ ολοκλήρου στο Αργοστόλι, με τη συμμετοχή πολλών παιδιών από το νησί, με αρκετά καλό μοντάζ και πλάνα.

Το τραγούδι υποστηρίχθηκε από τη νέα δισκογραφική εταιρεία HYDRA RECORDS, η οποία έχει τη βάση της στην Κεφαλονιά και αναζητά νέα ταλέντα από το νησί για να συμμετάσχουν στο label.

Ο νεαρός Σαμουήλ, τελειόφοιτος στην ΑΕΝ Οινουσσών, μιλώντας στο INKEFALONIA.GR μας αναφέρει ότι ασχολείται με τη ραπ μουσική σκηνή τα τελευταία τρία χρόνια.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά ,με τον δίσκο να εμπεριέχει 6 τραγούδια.

Μιλώντας για το νέο τραγούδι μας αναφέρει : «Το κομμάτι αυτό ήταν κάτι καινούργιο για μένα γιατί γράφω πιο λυρικά συνήθως και με πιο γενικό νόημα. Αυτή ήταν μια πρώτη απόπειρα σε κάτι πιο άμεσο και πιο κοσμικό. Δεν κάνω τραπ αλλά πειραματίζομαι με τραπ παραγωγές, ενώ μέσα από τα κομμάτια μου με ενδιαφέρει να περνάω και μηνύματα».

Σχετικά με τους στόχους του για τη νέα χρονιά, ο Σαμουήλ εκφράζει την επιθυμία του να βγουν πολύ όμορφες παραγωγές οι οποίες παράλληλα θα διαφημίσουν την Κεφαλονιά σε ένα διαφορετικό ηλικιακό κοινό.

https://youtu.be/a2kjqCbGImo


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250